![]() |
Bialowas wuefista z 36...
|
![]() |
Nielegalny sekretarz powiatu kandydatem na burmistrza. Buahhhahahahaha
|
![]() |
Powiem krótko - koń by się uśmiał ! W zaistniałej sytuacji "podopieczny" wybitnego?????!!! posła Artura wygrywa w I turze. A tak na poważnie - z kim przegrać ?
|
![]() |
Pani Maja najwyraźniej zabłądziła, pogubiła się kobieta i wygląda na to, że została zmanipulowana przez pana Jakuba, który zapewne wymusił pisemko (nie wykluczone, że je sam dyktował).
Fakty są takie:
1) Zgodnie z informacją PKW Nr ZPOW-600-14/18 (dostępna na stronach PKW): Struktury terenowe partii politycznych nie mogą tworzyć koalicji wyborczych. Partia polityczna może wchodzić w skład tylko jednej koalicji wyborczej. Umowę o zawiązaniu koalicji zawierają organy partii politycznych upoważnione do reprezentowania partii na zewnątrz.
Komentarz:
Pani Maja chce naruszyć przepisy Kodeksu Wyborczego i umowy koalicyjnej z PO RP.
2) Zgodnie z Kodeksem Wyborczym zgłoszenia list kandydatów dokonuje pełnomocnik wyborczy komitetu wyborczego lub upoważniona przez niego osoba, zwani dalej „osobą zgłaszającą listę”. Do zgłoszenia załącza się dokument, wydany przez komitet wyborczy, stwierdzający ustanowienie pełnomocnika wyborczego.
Komentarz:
Wszelkie formalności zostały spełnione. Komisja Wyborcza przyjęła listy kandydatów KKW Koalicji Obywatelskiej więc zgłoszenia dokonała osoba do tego upoważniona i nic tu płacz pani "szefowej" nie pomoże.
Proszę zapoznać się z faktami żeby później nie pisać bredni.
Mam nadzieję, że Dziennik Wschodni zweryfikuje powyższe informacje i zada stosowne (merytoryczne) pytania pani Mai i panu Jakubowi.
Dziękuję za uwagę.
|
![]() |
Pan Wilk już raz próbował i przegrał (uzyskał mniej głosów od Jaksona i Białowąsa).
"Farbowane lisy" ze Świdnik Wspólna Sprawa dawni SLD-owcy, PZPR-owcy wstydzą się swoich "życiowych" decyzji, obłuda i kolesiostwo to ich główna cecha. Etaty w urzędzie dla swoich kolegów: Mariusza i Adama itd. nie wspominając o żonach i córkach startujących pod szyldem SWŚ (Sobków Wielka Ściema), aż kują w oczy. Tak samo działa ekipa burmistrza (mam nadzieję, że niedługo byłego burmistrza) PiS-owcy, Członkowie Zarządów Związków Zawodowych opłacanych ze składek związkowców i pracodawcy (naprawdę dużą kasę biorą) powinny zająć się sprawami pracowników PZL-Świdnik a nie dla swoich interesów rodzinnych pakować się do władzy w urzędzie (mam nadzieję, że zostaną uczciwie za to rozliczeni).
|
![]() |
MARKSISTOWSKIE "0bywatelskie" LEWACTWO lsd/zsl/n/k0d - PRECZ ZE ŚWIDNIKA !!
|
![]() |
No i macie efekt PAWLAKA "negocjatora" z rady lotniska
|
![]() |
I tak nic się nie zmieni w tym mieście nawet młodzi uciekają z stąd. Obiecują wiele a potem zero po prostu dno.
|
![]() |
Kilkanaście lat młodszy od obydwu wypalonych konkurentów (obydwa Waldemary po 60 lat), doświadczony w biznesie, samorządzie i pracy społecznej (np. finały WOŚP w Świdniku). Ma mój głos.
|
![]() |
Pisowskie boty już ujadają. Dobrze, widać że się boją rozbicia układu rodzinno-towarzyskiego we władzach Świdnika/
|
![]() |
Jak mówią na mieście - Waldemar to nie imię - to stan umysłu. Coś w tym jest. Dlatego wybieram Mariusza.
|
![]() |
Dwóch starych Waldemarów nie ma nic do zaproponowania ludziom. Całe życie pasą się na państwowym jak jakieś kleszcze. Nie ma wyjścia. Tylko Wilk.
|
![]() |
Świetnie, że startuje. ŚWS to nowe pokolenie, lepiej rozumieją nowoczesny świat i mają bardzo fajny program. A Jakson w kółko tylko pokazuje te śmieszne grafiki i opowiada co będzie. 20 lat miał i jakoś się robić nie chciało. Za to Białowąs tylko się szczerzy na tych zdjęciach z wygładzonymi zmarszczkami...
|
![]() |
Pamiętam te nasze finały WOŚP w kinie :))))
Mariusz pozdrawiam z Manchesteru! Aż tu mnie wygoniło, ale do tej pory wspominam sztab i tę całą ferajnę. Bez Ciebie to by się nigdy nie udało. :))))
|
![]() |
Miasto potrzebuje zmian jak tlenu. Te pisowskie dziadki całe rodziny poupychały na stołkach i w urzędzie i w szkołach i w spółkach, nawet prezesa Avii dali jakiemuś misiewiczowi po linii partyjnej. Pora dać im bilet w jedną stronę. Mam nadzieję że Wilk wygra.
|
![]() |
MARKSISTOWSKIE "0bywatelskie" LEWACTWO lsd/zsl/n/k0d - PRECZ ZE ŚWIDNIKA !!
|
![]() |
MARKSISTOWSKIE "0bywatelskie" LEWACTWO lsd/zsl/n/k0d - PRECZ ZE ŚWIDNIKA !!Wyzywaj dalej pisowska gnido. Stołek się pod d....skiem pali? Bardzo dobrze. Won pisiorstwo z miasta! |
![]() |
Kilkanaście lat młodszy od obydwu wypalonych konkurentów (obydwa Waldemary po 60 lat), doświadczony w biznesie, samorządzie i pracy społecznej (np. finały WOŚP w Świdniku). Ma mój głos.Mój też. Tylko Wilk! |
![]() |
Miasto potrzebuje zmian jak tlenu. Te pisowskie dziadki całe rodziny poupychały na stołkach i w urzędzie i w szkołach i w spółkach, nawet prezesa Avii dali jakiemuś misiewiczowi po linii partyjnej. Pora dać im bilet w jedną stronę. Mam nadzieję że Wilk wygra.Musi wygrać. Ile ten stary w palacu2 będzie jeszcze dołu kasę za nicnierobienie |
![]() |
Kilkanaście lat młodszy od obydwu wypalonych konkurentów (obydwa Waldemary po 60 lat), doświadczony w biznesie, samorządzie i pracy społecznej (np. finały WOŚP w Świdniku). Ma mój głos.Właśnie takich ludzi nam potrzeba zamiast tych pisowskich nieudaczników co w życiu uczciwie nie pracowali. |
Strona 1 z 3
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|