![]() |
Witam Wszystkich a zarazem przestrzegam przed zakupem jedzenia w tym punkcie gastronomicznym:
Kucharski Poezja Smaku
Wyszyńskiego 17 (Galeria VENUS, poziom 0)
21-040 Świdnik
Sprzedają nieświeże jedzenie. W dniu dzisiejszym mieli inspekcję sanepidu i dostali karę za rażące naruszenie zasad co do jakości i świerzości produktów. Dużo dzieci znajduje się w szpitalu w Świdniku z ostrym zatruciem po zjedzeniu tam rurki z kremem.
Przestrzegam jeszcze raz wszystkich, żeby uniknęli tak jak ja 4 dni w szpitalu z dzieckiem, nieprzespanych nocy i nerwów.
|
![]() |
Bzdury totalne nie było mandatu , a poza tym skąd wiesz że był sanepid . Nie ładnie.
|
![]() |
Nie słuchajcie tych oszczerstw .
|
![]() |
małe porcje za 12 zł tylko 3 osoby sie najadły
|
![]() |
zgadzam się że nie jest to lokal godny polecenia, WYGANIAJĄ KLIENTÓW, szefowa jest niemiła, w dodatku lody są całe twarde i składają się z samych konserwantów, "mega gała" jest malutka, a jedzenie faktycznie nieświeże, obsługa nie szanuje klienta, tylko jedna babcia jest miła. NIE KUPUJCIE TAM!!!!!
|
![]() |
jak się nie ma, co się lubi, to się lubi, co się ma, też racja
|
![]() |
Bo to nie nocny,mega gała była w lecie , a lodów
nie kręci się z konserwantów .
|
![]() |
Wyganiają klientów.? Pewnie dlatego że wybiła godzina zamknięcia.. Chcesz urządzić sobie romantyczny wieczór ze swoją dziewczyną? To może lepiej poszukaj innego kącika miłosnego, a nie galeria Venus. :) Myśle że godziny otwarcia są ci znane i wypadaloby się do nich dostosować :)
|
![]() |
Nigdy nie mieliśmy żadnych problemów po zjedzeniu czegokolwiek z tej garmażerki, a korzystamy raczej często. Dzieci jedza lody, rurki, desery. Obslugujace Panie sa bardzo sympatyczne i pomocne. Naprawdę serdecznie polecam.
|
![]() |
Ja nie polecam zakupu pierogów w tej firmie. Kilka razy kupowałem pierogi z mięsem, a co czwarty był z soczewicą. Ostatnio żona kupiła pierogi z jagodami i z 10 szt jeden sie trafił z kapustą. Ciekawy smak - pieróg z kapustą polany śmietaną :(
|
![]() |
Niestety ale ja tak samo kilka razy kupiłam nie świeże jedzenie.raz zepsutą sałatkę raz sok który miał być świeżo wyciskanie był zepsuty.pierogi na miejscu podgrzewane w mikrofali tak samo porażka.teraz chodzę z dziećmi tam tylko na lodyaf
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|