![]() |
pracowałem tam kiedyś , już dawno powinni to zaorać , ku*** i złodzieje w zarządzie ps. pozdrowienia dla p. władysiuka jeśli jeszcze tam funkcjonuje no chyba że już wszystko ukradł co było możliwe
|
![]() |
"góra"tej firmy to jedno wielkie ku******o, pijaństwo za pieniądze pracowników, integracje szefostwa w Spale, wczasy prezesa na Haiti za listopadową wypłatę pracowników. Pogonić Władysiuka, położył ZPC, położy i Trade, przy okazji jeszcze przy tym zarobi.
|
![]() |
Do "położenia" ZPC to w dużym stopniu przyczynili się sami pracownicy tzn. "Związki Zawodowe" , wyrażając i opiniując zgodę na przejęcie Z-du przez sitwę mielecko-janowską . Słyszłem , że niektórzy z tych związkowców teraz pracują w "Świdnik Trade" i dalej liżą d...y . Czy to prawda ? |
![]() |
A może by się tym NIK zainteresował? Lub CBA? Albo Urząd Skarbowy sprawdził prawdziwość składanych oświadczeń matatkowych zarządu tej spółki?
|
![]() |
Ludzie ! tera to sie już nie bujta ! Ićta do Sądu z oskarżeniem prywatnym . Macie wygraną (szybko) i tytuł egzekucyjny z klauzulą natychmiastowej wykonalności . Tylko czy bedzie z czego ściągnąć ???
|
![]() |
Nie będzie z czego ściągnąć, bo zajęte wszystko co tylko było do zajęcia. Został chyba tylko fotel prezesa..... |
![]() |
Tam powinien przyjechać prokurator z gotowym aktem oskarżenia o nadużycia finansowe i to dla całego zarządu.
|
![]() |
fotel prezesa to jest firmy . Chodzi o pozew prywatny . |
![]() |
Kodeks karny :" Art. 218. § 1. Kto, wykonując czynności w sprawach z zakresu prawa pracy i ubezpieczeń społecznych, złośliwie lub uporczywie narusza prawa pracownika wynikające ze stosunku pracy lub ubezpieczenia społecznego,
podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2."
Kto chce niech działa , kto nie to do MOPS .
|
![]() |
W nowym FORUM -/ Nowe Forum - swidnik24.net / także żyje ten temat.........ZAPRASZAM......
|
![]() |
TO ILE MAM JESZCZE Q CZEKAĆ ?
|
![]() |
TO ILE MAM JESZCZE Q CZEKAĆ ?
|
![]() |
DO KOŃCA SWOICH DNI DUPKU
|

Nie publikujemy nic na Twojej tablicy na Facebooku oraz nikomu nie udostępniamy Twoich danych osobistych.
Podczas pierwszego logowania zostaniesz poproszony o wybór swojej nazwy użytkownika.