![]() |
Jak widać na zdjęciach to frekfencja ............. nie urywa ?
|
![]() |
Frekwencja nie urywa? Urywa. Radni i ich rodziny oraz znajomi mają zaproszenia VIP. Siedzą w dużym namiocie i imprezują. Ciekawe czy za to podatnik płaci?
|
![]() |
I sekretarz powiatu w tej strefie VIP
|
![]() |
Mi-8 i Mi-24 przyleciały , a na pokazach stoją tylko . problem co by polatały jak widać nie do rozwiązania
|
![]() |
Impreza na światowym poziomie ,dla kazdego coś sie znajdzie,bardzo dobrze zorganizowana impreza w regionie ....brawo,za to że znalezli sie ludzie w polsce B,ktorzy zorganizowali taką imprezę.... chętnie za rok ponownie przyjedziemy
|
![]() |
Świetna impreza,która powróciła do lotniczego miasta po wielu latach. Mam nadzieję,że od tego roku będzie to już impreza cykliczna. A jeśli chodzi o frekwencję,to ta była całkiem spora jak na pierwszy raz. Nie od razu Kraków zbudowano.
|
![]() |
Ale z tym trawiastym lotniskiem to się wam cosik pojlyebało. Tera tam je normalny betonowy pas przeca odrzutowce latajo zagranice!
|
![]() |
Brawo dla organizatorów!!!
|
![]() |
Katastrofa. Gorzej być nie mogło. Hot dog 12 zł - najemca musiał sobie odbić !
|
![]() |
Brawo dla organizatorów! Świetnie się bawili w strefie VIP
|
![]() |
Jak się nie podoba Lublinowi i okolicznym wieśniakom,to nie przyjeżdżać na drugi dzień. Nikt za wami nie będzie tęsknił.
|
![]() |
byłem wczoraj.jestem mile za***ony.radzę zobaczyć.tak fajnych pokazów nie było od 1993 r. oby były kolejne !
|
![]() |
W poruwnaniu z Depułtyczami rok temu to żenua! Bieda totalna. Taka prawda. No ale piwo było to wieś się bawi.
|
![]() |
otwarcie bram o 12, ochroniarz mówi że zaczynają wpuszczać o 12, jest 12 mówią, że nie mają czytnika do biletów kupionych przez internet... a wracając do ochrony to poziom ich kultury na początku imprezy był żenujący (nie wiem jak potem), szczególnie jednego "bossa", który pomimo małych dzieci 5-10 lat rzucał "***mi" na lewo i prawo, że aż przykro było słuchać. powinni lepiej ludzi dobierać, a dodatkowo niektórym sprawdzano torby, a niektórym nie, co jest jakąś kpiną. kolejną rzeczą była brama. czy na lotnisku jest tylko jedna? jak już zrobili ten płot dookoła to mogli zrobić też bramy, bo brama którą wchodzą ludzie i wyjeżdżają samochody nie pomaga no i pan ochroniarz jak już wcześniej pisałem drący buzię żeby ludzie sie rozeszli bo samochód jedzie... Żenada, organizacja na poziomie odpustu i tak sie też czułem, przechodząc między stoiskami z jakimś chińskimi zabaweczkami.
|
![]() |
wszystko fajnie, ale te 2 godz. przerwy to jakaś pomyłka. ludzie zebrani na płycie lotniska nudził się wysluc***ąc pochwał dla urzędników i polityków... nie można tak zorganizować tego by przerwy nie było?
|
![]() |
Ale z tym trawiastym lotniskiem to się wam cosik pojlyebało. Tera tam je normalny betonowy pas przeca odrzutowce latajo zagranice!Gupi jesteś . Trawiaste dalej jest. Obok. Dla aeroklubu. I nad nim jest pokaż. |
![]() |
Frekwencja nie urywa? Urywa. Radni i ich rodziny oraz znajomi mają zaproszenia VIP. Siedzą w dużym namiocie i imprezują. Ciekawe czy za to podatnik płaci?Dokładnie. |
![]() |
Fajna impreza ale kilka uwag:
- po co były bilety jeśli nikt ich nie sprawdzał. Ci co kupili poczuli się lekko sfrajerowani
- ta impreza powinna trwać 1 dzień a nie 2 dni. W niedzielę będzie powtórzone to samo co w sobotę, podwójny koszt imprezy a ludzi wcale nie było aż tak dużo. Kto by chciał przyjść przyszedł by i tak. Zamiast wydawać podwójnie pieniądze można było zrobić raz a dobrze. No ale sponsorem był Gliński z dziedzictwa narodowego (ten od niefortunnego rejsu dookola świata) to co tu wymagać oszczędnego myślenia.
- Zmowa cenowa punktow gastronomicznych. Wszystkie mają identyczne ceny i zaporowo wysokie. Ktoś musiał je ustalić a to niedozwolona praktyka i powinien tu zadziałać UOKiK
|
![]() |
wszystko fajnie, ale te 2 godz. przerwy to jakaś pomyłka. ludzie zebrani na płycie lotniska nudził się wysluc***ąc pochwał dla urzędników i polityków... nie można tak zorganizować tego by przerwy nie było?Nic nie kumasz? Te jasełka to przedwyborczy wiec świdnickich pisiorów.W celu ogłpienia gawiedzi aby odpowiednio głosowała. A że samolot? Mogły być kanarki, psy rasowe itp. Dobrze, że mszy nie było. |
![]() |
-"wszystko fajnie, ale te 2 godz. przerwy to jakaś pomyłka. ludzie zebrani na płycie lotniska nudził się wysluc***ąc pochwał dla urzędników i polityków... nie można tak zorganizować tego by przerwy nie było?"
po pierwsze-2 samoloty rejsowe musiały wtedy wylądować i wystartować,po drugie w trakcie tej przerwy były pokazy strażaków i można było ovejrzeć nie gapiąc się w niebo wystawy statyczne-samoloty,czołgi,zabytkowe samochody i motocykle.To jest pierwsza taka impreza w Świdniku od 1993r,i jest zajebista.
|
Strona 1 z 2
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|