![]() |
"czerwonych świateł błyskowych" strzeżcie się rowerzyści, jak kasy w budżecie zacznie brakować to wieczorami wyłapie was policja.
|
![]() |
Polski cwaniaczek
|
![]() |
Świdnik. Stan umysłu............
|
![]() |
Katastrofa.Policja powinna jeszcze wszystkie takie lampy dyskotekowe zarekwirować w Biedronce bo stwarzają zagrożenie lub umieścić napis używać tylko w domu. Szkoda słów i naszych podatków.
|
![]() |
Wczoraj widziałem dwóch małolatów (10-12 lat )z takim Niebieskim kogutem dobrze ze ich nie aresztowali bo poprawczak murowany
|
![]() |
to po wuj wszystkim sprzedają, jest w ogólnej sprzedaży to i jest w ogólnym użyciu, nie każdy musi być gorliwym polakiem aby wiedzieć jaki znaki i kolory w kraju obowiązują. Ja tu mieszkam bo nie mam innego wyjścia, nie prosiłam rodziców aby mnie tu rodzili
|
![]() |
Mogliby jeszcze złapać jakiegoś palanta, co robi sobie wyścigi już parę nocy bez tłumika na ul.Słowackiego i Okulickiego, koło PEGIMEKA.
|
![]() |
Nieznajomość przepisów prawa nie zwalnia z obowiązku ich stosowania. Sprzedawać można a jak ktoś jest debilem to już jego wina. Bardzo dobrze zrobili. A wy debile chcecie żeby co drugi idiota zamiast stać jak reszta przed światłami włączył sobie koguta i się na chama przeciskał?
"to po wuj wszystkim sprzedają, jest w ogólnej sprzedaży to i jest w ogólnym użyciu, nie każdy musi być gorliwym polakiem aby wiedzieć jaki znaki i kolory w kraju obowiązują. Ja tu mieszkam bo nie mam innego wyjścia, nie prosiłam rodziców aby mnie tu rodzili"
Tępa jesteś i tyle. mleko pod nosem masz więc spadaj do swoich zabawek.
Tacy ludzie jak ty wkładają żywe stworzenia do mikrofali bo w instrukcji nie napisali że nie można suszyć w nich świnek morskich.
|
![]() |
Kolejny wielki sukces policjantów brawo.
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|