Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik

Włączył niebieskiego koguta, by dać znać znajomym. Zauważyli to policjanci

Utworzony przez Użytkownik niezarejestrowany, 2 stycznia 2018 r. o 13:27 Powrót do artykułu
"czerwonych świateł błyskowych" strzeżcie się rowerzyści, jak kasy w budżecie zacznie brakować to wieczorami wyłapie was policja.
Odpowiedz
Polski cwaniaczek
Odpowiedz
Świdnik. Stan umysłu............
Odpowiedz
Katastrofa.Policja powinna jeszcze wszystkie takie lampy dyskotekowe zarekwirować w Biedronce bo stwarzają zagrożenie lub umieścić napis używać tylko w domu. Szkoda słów i naszych podatków.
Odpowiedz
Wczoraj widziałem dwóch małolatów (10-12 lat )z takim Niebieskim kogutem dobrze ze ich nie aresztowali bo poprawczak murowany
Odpowiedz
to po wuj wszystkim sprzedają, jest w ogólnej sprzedaży to i jest w ogólnym użyciu, nie każdy musi być gorliwym polakiem aby wiedzieć jaki znaki i kolory w kraju obowiązują. Ja tu mieszkam bo nie mam innego wyjścia, nie prosiłam rodziców aby mnie tu rodzili
Odpowiedz
Mogliby jeszcze złapać jakiegoś palanta, co robi sobie wyścigi już parę nocy bez tłumika na ul.Słowackiego i Okulickiego, koło PEGIMEKA.
Odpowiedz
Nieznajomość przepisów prawa nie zwalnia z obowiązku ich stosowania. Sprzedawać można a jak ktoś jest debilem to już jego wina. Bardzo dobrze zrobili. A wy debile chcecie żeby co drugi idiota zamiast stać jak reszta przed światłami włączył sobie koguta i się na chama przeciskał? "to po wuj wszystkim sprzedają, jest w ogólnej sprzedaży to i jest w ogólnym użyciu, nie każdy musi być gorliwym polakiem aby wiedzieć jaki znaki i kolory w kraju obowiązują. Ja tu mieszkam bo nie mam innego wyjścia, nie prosiłam rodziców aby mnie tu rodzili" Tępa jesteś i tyle. mleko pod nosem masz więc spadaj do swoich zabawek. Tacy ludzie jak ty wkładają żywe stworzenia do mikrofali bo w instrukcji nie napisali że nie można suszyć w nich świnek morskich.
Odpowiedz
Kolejny wielki sukces policjantów brawo.
Odpowiedz

Dodaj odpowiedź:

Przerwa techniczna ... ...