![]() |
Nie wyjdzie bydlak z pierdla oby przeżył i z tym żył za kratami,chociaż taki się obudzi i pewnie się ucieszy że plan się powiódł.
|
![]() |
Woczraj była informacja że stan zdrowia jest bez zmian. Nie ma poprawy. Co do śmierci nie mam potw. informacji
|
![]() |
A skad ty mozesz wiedziec co on bedzie czul idioto
|
![]() |
Informacje ja mam potwierdzoną od rodziny. Marlena zmarła dziś rano.
|
![]() |
Oczywiscie ze ta informacja to znowu robienie sensacji
|
![]() |
Chciał zabić ją i widocznie siebie skoro sobie gardło poderżnął takie zwierzęta nie czują nic bo on był zwierzęciem nie człowiekiem. Wiedział że jak jej zrobi krzywdę to zgnije w więzieniu więc wolał i ze sobą skończyć tylko mu nie wyszło. ACH JAKA SZKODA!!!
|
![]() |
Brednia to ty jesteś,znasz kogoś z rodziny,wiesz cokolwiek???? To się nie wypowiadaj!
|
![]() |
Informacja potwierdzona. Marlenka zmarła dziś rano. Niedowiarkom radzę nie komentować jeżeli mają jakieś zastrzeżenia tylko dla pewności poczekać na informacje od orzeczenia z prokuratury. Może wtedy zamkniecie swoje niewyparzone gęby.
|
![]() |
dowód dla niedowiarków ******tubalecznej.pl/aktualnosci/czytaj/2777/kobieta-podpalona-przez-swojego-chlopaka-zmarla-w-lecznej
|
![]() |
poco sie rzucasz?niewyparzone geby?co to za teksty?
dlaczego sie tak wsciekasz jesli ktos cos komentuje
przeciez forum od tego jest zeby komentowac a nie zamykac geby.
ktos tu ewidentkie zamykał i gebe oczy to co sie w jej zyciu działo z tym facetem i wyszło co wyszło
ale widac to nic ciebie nie nauczyło ,dalej uwazasz ze jesli cos sie wie to trzeba gebe zamykac
pokolenie 20-30 latków totalna porazka ,wychodzi bezstresowe wychowywanie ,brak oceny sytuacji,
uwazanie ze jest sie najlepszym ,nikt nie moze nic powiedziec,nie radzenie sobie w zwykłych sytuacjach,
bujanie w obłokach,kombinatorstwo,slizganie sie po cienkiej linii wegetowanie w wirtualnym świecie,fb,kontakty przez portale ,zupełne oderwanie od rzeczywistosci,narkotyki,,bicie,moltretowanie potomstwa,
to wszystko chore jest,za pare lat mozgi wam całkowicie sie zlasuja zaczniecie jedni drugich mordowac,niewidzac w tym nic złego,
ale co tam najlepiej rzucac tekstami ,,,zamknijcie geby,,,
kuzwa dwoje nieodpowiedzialnych osob mogło wysadzic blok z lokatorami w powietrze a tu komentarze ze oni byli spokojni dobrzy ,to jakas szopka,
teksty zamknijcie geby ,
ten swiat schodzi na psy,
|
![]() |
Ludzie tam prawdopodobnie był ktoś 3tak ludzie głośno mówią
|
![]() |
Że co ? Pisz wyraźniej. Bardziej zrozumiale...
|
![]() |
Jaki trzeci? Marlena mówiła w karetce i chwilę w szpitalu. Adrenalina działała. Nie było nikogo trzeciego. Jasno powiedziała że to on. Nie wymyślajcie sensacji na siłę.
|
![]() |
A poszła do niego dobrowolnie? A może ktoś ja tam zaprowadził? A to co ktoś pisał kilka komentarzy wcześniej, ze poprosił rano kolegę żeby mu przywiózł kanister benzyny?
|
![]() |
Ty się już nie baw w Rutkowskiego. Nie ujdzie mu to płazem napewno. Jak będą świadkowie, to będą twarde zeznania. Dowody też zostały zabezpieczone. I ten co mu benzynę przywiózł działkę dostanie.
|
Strona 12 z 12
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|