![]() |
A co ty z prokuratury jestes ze wiesz ze to morderca z tego co wiem to nikt oficialnie tego nie potwierdzil domniemania gazet z tego co wiem nowe dowody w sprawie sie pojawily gdybys byl /byla zamknelabys dziob i nie nazywala kogos morderca poki to oficialnie nie jest potwierdzone
|
![]() |
Dokładnie. To był wypadek. Trikuś Spoczywaj W Pokoju!
|
![]() |
Jaki kurde wypadek ? Mają nagrania z kamer jak kupuje karnister , jej słowa " co on mi zrobił"
|
![]() |
Bzdury dziecinko, bzdury. Pokaż te nagrania i zeznania poszkodowanej, daj link, info gdzie oglądałaś:) Plotki, bzdury i tak w kółko. To był wypadek, reszta to poszlaki, tyle w temacie.
|
![]() |
Wypadkiem tez podcinal sobie gardło 3 razy żeby uniknąć odpowiedzialności. Same wypadki.
|
![]() |
Tylko ze macie wszyscy informacje do ....bo rany ciete mial w roznych miejscach i tak sie sklada ze przy wybuchu szyby posszly malo wiecie duzo klapiecie
|
![]() |
czyli trinki winki byl niewinny, a to wszystko to zbieg okolicznosci, a zla opinia na miescie to pomowienia , a karnister z benzyna to kazdy trzyma w domu??
|
![]() |
Na to wygląda.
Na tym forum nie którym plujesz w twarz, a piszą że deszcz pada...
|
![]() |
Patole nie produkujcie się tak, każdy w mieście się ze to MORDERCA koniec i kropka. A wy patole weźcie się do roboty zbierać butelki lub śmieci na mieście paa
|
![]() |
A ty tam byłeś dziecinko , że tak wszystko wiesz , czy tylko bronisz ziomka
|
![]() |
Tak sobie tłumacz, każdy wie ale głośno nie powie, coś usłyszycie, resztę sobie dopowiecie a i tak macie smutne życie, bo realne leci swoim torem. W kwestii pracy to raczej ty możesz stanąć na rogu, będziesz traktowany uczciwie.
Trikuś R.I.P.
|
![]() |
Już się nawet zarejestrował, żeby zminusować wypowiedzi obych ludzi, a swoje zaplusować.
Już tak nisko upadłeś człowiecze? Brak ci honoru widać, że się chwytasz takich metod, a może argumentów.
Walka w wiatrakami. My swoje, oni swoje...
Morderca i tak ma przybitą swoją działke...
|
![]() |
Nie mam w zwyczaju stosować twoich metod a jakieś plusy i minusy niewiele mnie obchodzą. Pokazuje to jednak, że nie wszyscy ślepo wierzą gazetom i ich milicyjnym urojeniom. Nie działkę a łatkę jak już wykształciuchu i nie On tylko ty masz przybitą- bezmyślnego niewolnika. Przybić to możecie sobie plakat Kononowicza na ścianie i poszczekać w necie bo w realu głowa w dół.
|
![]() |
Pikuś MORDERCA tfu
|
![]() |
Bandycki wschód-kończ Waść wstydu oszczędź! (o ile wiesz co to znaczy).
Wstydu nie masz publicznie bronić psychola i MORDERCY. Głowę w dół to do siebie zastosuj i won z tego forum!
|
![]() |
Pochowali ich w jednej alejce, osiem grobów ich dzieli, jej rodzina będzie go mijać za każdym razem jak będę szli zapalić jej znicz. Szok
|
![]() |
Będą mogli pluć na jego grób przechodząc obok. Logistycznie pomyslane.
|
![]() |
Czegoś Ty taki mądry nie był, jak ta dziewuche smażyli.
Wybielaj go, wybielaj...
|
![]() |
Wstydźcie się wy, bo szkalujecie niewinnego zmarłego. To był wypadek, ktoś cię oszukał z tym morderstwem. Czy był to pan z toalety na targu?
|
![]() |
Dokładnie, wybielają psychola a i tak ludzie znają prawdę bo to psychol był nie od dziś i niejednej osobie krzywdę zrobił.
|
Strona 10 z 11
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|