![]() |
Bandycki wschód (twoja nazwa mówi sama za siebie)do budy!!! Wypadek to był dzień w którym ten niedojeb psychopata się urodził.
|
![]() |
Tak to do swoich dzieci przewiń. Niewinny! Boli? Widocznie ma boleć.
|
![]() |
Wypadkiem nazywasz kupno karnistra z benzyną, zaproszenie kobiety do siebie polanie jej benzyną i podpalenie żywcem??? widocznie prezentujesz ten sam poziom co on moje gratulacje!!!widać cały wschód jest chory psychicznie,czym się szczycić nie wiem...KAZDY zna PRAWDĘ i nie upośledzajcie się już na tym forum
|
![]() |
Nie karmcie trolla.
|
![]() |
To ty jestes wypadkiem a raczej przypadkiem niedorozwoju
|
![]() |
Liczcie sie ze slowami wszyscy radze wam dobrze a do uzytkownika niezarejstrowanego ktory pisze cos o budzie itp psychopata to jestes ty i won do budy prostaku czy prostaczko
|
![]() |
A jak sie nie będę liczyć ze słowami to co mi zrobisz ? Zabijesz mnie ? Jak ten śmieć niewinna dziewczynę?
|
![]() |
Nie zgnijesz sam/a jak smiec nikt cie nie mysi zabijac bo takie opinie pisza tylko smiecie nie ludzie
|
![]() |
Ty nawet śmieciem nie jestes tylko takim samym psycholem jak ten morderca którego bronisz.
|
![]() |
Gowno rodzinka gon pogania. To tego bandyty rsiostrunia i kuzynostwo pisze. Wszyscy w mieście wiedza ze cała rodzinka jest patologia. I co tu zrobisz. Jak by państwo działało to by takie jednostki dawno by były odizolowane od społeczeństwa a tak mamy debili i imbecyli (nie mylić z niepełnosprawnymi, bo wyglądają nimbu na normalnych) wokół z normalnymi ludźmi.
Tego gnoja zaryło pociągu bez obwieszczeń. Kiedyś takie gowno zakopanoby pod płotem cmetazu a teraz na terenie. :(
|
Strona 11 z 11
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|