![]() |
zrob swoja robote smieciu, albo ci pomoga.
|
![]() |
Za nasze podatki? Ja proponuję pracę na pustyni, co by spłoną żywcem od słońca, bez jedzenia i wody...
|
![]() |
Znałam ta dziewczyne, chodzila do jednej klasy z moja corka. Miła, dobra nistety dokonała zlego wyboru. Ten osobnik dawno wopinien być odizolowany od społeczeństwa. Moje kondolencje dla rodziny. Nadal nie mogę uwierzyc w to co się stało.
|
![]() |
Trikuś- Patologia Wschód z tobą. Wyślizgu z głowy- trzym się ziomal!
|
![]() |
Za taki bandycki numer ten lamus bedzie cwelony chyba ze N dostanie i pojedyńczą.
|
![]() |
Nic oficjalnie nie jest podane narazie to domniemania a brukowce musza cos pisac .Wiec lepiej zastanowcie sie co wy wszyscy piszecie -Bogiem jestescie wiecie co sie stalo ,niewiele wiecie ale chyba kazdy z was czuje sie bardziej dowartosciowany oblewajac blotem innych
|
![]() |
A ty co sprawiedliwosc wymierzysz ktos smiec a widac ze ty nielepszy smiec jestes
|
![]() |
Swidnik juz oddawna was okreslaja miasto burkow chamow i tepakow malomiasteczkowa mentalnosc .
|
![]() |
Ktoś tam napisał Bandycki Wschód... No jestem pod wrażeniem zaje....iści z was bandyci. :-)
|
![]() |
Chlopak powinien dostac najwyzsza kare tylko ze bedzie siedzial (o ole go zamkna) za nasze podatki zreszta tak samo w psychiatryku. Nie ma odpowiednoej kary dla niego
|
![]() |
Idiota ze Wschodu . 25 lat na państwowym wikcie za pieniądze podatników
|
![]() |
Rodzinie współczuje a Trikuś i cały bandycki wschód jak to napisaliście powinni was najnormalniej w świecie zuutylizować jak śmieci...
|
![]() |
Szkoda takiej ładnej dziewczyny.
|
![]() |
Nie dacie rady, życzenia się nie spełniają. Nie ma poszkodowanego, nie ma zeznań, nie ma sprawy.
|
![]() |
Jest domniemanie przestępstwa i koniec z trikusiem , dożywocie !
|
![]() |
Proces poszlakowy, domniemanie bez twardych dowodów. To byl wypadek i tyle w temacie a wy się prujcie.
|
![]() |
Chyba wspólnik trikusia pisze ze wschodu
|
![]() |
Nie potrzeba twardych dowodów żeby go posadzić na 25lat. Kartoteka raz, dwa brak argumentów do obrony. Zeznania, opinia świadków.
Psychopata działał żeby zabić. Prokurator zażąda dożywocia.
|
![]() |
Jak widzę taki przypadek od razu przypomina mi się zdanie "drań kocha najbardziej". Zazwyczaj dziewczyny wyznające tą ideę kończą jako samotne matki, nie wiem czy tak było tutaj -ale tutaj akurat bardzo szkoda przepięknej dziewczyny....Co skłania dziewczyny to takich łysych przypakowanych kretynów???? Masakra jakaś.
|
![]() |
Łobuz, kocha najbardziej... !!!
|
Strona 2 z 11
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|