Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik

Wybuch w Świdniku. W szpitalu zmarła 27-letnia Marlena

Utworzony przez Użytkownik niezarejestrowany, 20 kwietnia 2018 r. o 15:07 Powrót do artykułu
Zlinczowac matke? Wy tak serio? Jeżeli piszecie że to taki psychol był to może matka sama się go bała i wolała przymknąć oczy na to co robi , nic narażać się na jego agresję. Współczuję tej kobiecie bo znając nasze społeczeństwo nie będzie miała życia.  Będą spojrzenia, głupie docinki chociaż pewnie nikt nie powie prosto w oczy. Tak jak tutaj każdy ma dużo do powiedzenia tylko dlatego że jest anonimowy. 
Odpowiedz
Jeśli tak chcesz ukarać ta biedna kobietę za to ze go urodziła to podpisz się imieniem i nazwiskiem cwaniaku a nie anonimowo jedziesz po czlowieku. I nie jestem jego kumplem nawet go nie znam, ale poprostu nie czaje jak trzeba być zepsutym od środka żeby tak kogoś osądzać. I znając życie pewnie co niedzielę do kościółka a tu takie komentarze wypisujesz
Odpowiedz
Znając życie to pewnie jakiś społeczniak wyładowujący swoje życiowe niepowodzenia. 
Odpowiedz
do gościa który pisze o linczu. gówniarzu zasmarkany, jak skończysz średnia szkole i pójdziesz w końcu do pracy, to może uda ci się znaleźć kobietę z którą założysz rodzinę i może będzie miał dzieci lub dziecko. jak jedno z nich skończy przynajmniej 5 lat to będziesz miał prawo wypisywać komentarze na temat wychowania. teraz to w *** jesteś i gowno widzisz. nie masz prawa oskarżac tej kobiety.
Odpowiedz
wlasnie dla tego ze mamuśka jest patologia i wychowała takiego zwyrodnialca powinna być potępiona. Właśnie mam dzieci i biedak boże jak by jakieś bydlę wyciągnęło do nich rękę nie zostałoby przy życiu nawet 5 minut. Mamuśka jest tak samo jak to bydlę co zabiło Marlenę. Jak widać sam patologia broni tego bydlaka. 
Odpowiedz
Nie bronię go. Potępiam takie barbarzyństwo. Słyszałem tylko że bił matkę, więc pewnie miała już gowno do gadania. Do pewnego wieku masz wpływ na wychowanie dziecka. Skąd wiesz czy się go poprostu nie bała?
Odpowiedz
Mamusia powinna wyje*** synalka świra na zbity pysk za podnoszenie ręki na nią, ciekawe gdzie teraz podzieje oczy ze wstydu rodzina tego zwyrodnialca i patola. Niech bo piekło pochłonie!!!
Odpowiedz
Jeżeli baka się to powinna zgłosić to na policję, zadać pomocy a nie być bierna ofiara jeżeli zeczywiscie była przez niego bita. Ale i tak nie zwalnia ja z odpowiedzialności bo to ona zajmowała się jego wychowaniem nie sąsiedzi. 
Odpowiedz
"gościu" co tak linczujesz ta matkę nie życzę Ci żebyś kiedykolwiek był w takiej sytuacji ze twoje dziecko pozbawia kogoś i siebie życia, bo ani ja ani ty nie wiesz co ona teraz czuje napewno ma wyrzuty sumienia ze mogła coś zrobić. Oczywiście rodzice odpowiadaj za wychowanie dzieci ale nie dokonują za nich wyborów czasem poprostu nie ma się już wpływu na to jakie błędy popełnia twoje dziecko. I to chyba ty należysz do takiej patologii jeśli piszesz ze byś kogoś zabił jeśli tknal by twoje dziecko wiec zastanów się co piszesz bo naprawdę to tobie się ma ochotę płynąć w twarz za takie hasła o tej kobiecie
Odpowiedz
Nie martw się. Dołożono wszystkich starań żeby nie mieć a ni study przed społeczeństwem a ni żalu jako rodzic. Moje dzieci są moja duma bo wychowane na porządnych obywateli. I krzywdy nikomu nie zrobią. Patologia powinna odpowiadać za swoje zachowanie i za latorośl. Kiedy zamiast wychowaniem dzieci zajmuje się czym innym to przynajmniej trzeba uderzyć się w piersi i przyznać ze poniosło się klęske jako rodzic i obywatel. Matka i ojciec to są pierwsze dwa źródła wychowawcze, później szkoła i środowisko.  Przyzwolenie społeczeństwa do bicia i siłowych rozwiązan jest skutkiem wysypu takich bydlaków. I proszę mi nie wmawiać ze patologia jest norma. Klecha dziś na pożegnalnej mszy zamordowanej ledwo wspomniał o tym problemie a powinno być to potępione. 
Odpowiedz
Małomiasteczkowość chamstwo i bezduszność wychodzi z chamów ze Swidnika tyle na ten temat. Wstydźcie się!
Odpowiedz
Uwierzcie mi obie rodziny cierpia bardzo.Gazety pisza co pisza jaka jest do konca prawda narazie nikt niewie
Odpowiedz
Rozumiem, że idealnie wychowałes swoje dzieci, ale nigdy nie mów nigdy bo różne przypadki chodzą po ludziach. A to jak go wychowała matka i czy przylozyla do tego wielu starań to tego nie wiem czy porostu była bezsilny i dlatego nie oceniam jej, bo to on odpowiada za to co zrobił był dorosłym i świadomym człowiekiem i nawet jeśli matka go nie wychowała to sam powinien wiedzieć co dobre a co złe. Wydaje mi się ze tak piszesz bo umarł jak by żył to na nim byś psy wieszal. Uważam że kobieta nie zasługuje ba taki licz to moje zdanie i dalsza konwersacja na ten temat nie ma sensu, uszanujmy spokój tych obu rodzin i skończmy ten temat.
Odpowiedz
Był w kościele modlił się?! A teraz lincz na matce chłopaka?! Zobaczymy jak długo będziesz dumny ze swoich bachorow ja dajesz im taki przykład?!
Odpowiedz
Ja akurat w odróżnienie od plebsu i patologii ponoszę odpowiedzialność za swoje czyny i słowa. Mogę zawsze powiedzieć na 100% tak lub nie, bo wiem jakie konsekwencje będą. Akropol tego chama co to zaczął wypisywać o mialomiasteczkowych, czy wiesz ze polskie społeczeństwo składa się w 90% z małych miasteczek!? A ty jesteś jego produktem! Nie ma znaczenia czy ktoś jest słoikiem w moście czy nadal siedzi w małej miejscowości ważne jest to jak my, jako społeczeństwo reagujemy na krzywdy wyrządzane innym. Do odpowiedzialności za zaistniałym sytuacje trzeba by było tez pociągnąć siadiadow i policję. To bydlę było notowane. Gdzie były służby kiedy (tak zakładam) była zgłaszana kolejna burda czy rozbój? My, jako społeczeństwo jesteśmy do dupy z mentalnością chamów i niewolników sami sobie zgotowaliśmy to piekło. Są wyjątki ale większość zachowuje się jak barany prowadzone na rzeź.  Szkoda młodej niewinnej osoby. Oby wam i waszym bliskim nie przydarzyła się taka tragedia. Ale bronić tego bandytę to już zawiele. 
Odpowiedz
Dzieci są zwierciadłem rodziców i ich zachowań. Nie gadaj baranie o kościele bo tam nie było poto żeby klechy słuchać tylko żeby pożegnać się ze zmarła. Jak widać patologia w natarciu :-( nic nie pojmuje. Ale trudno się dziwić kiedy kudy bandyta bandytę broni. 
Odpowiedz
Tak według ciebie linczowanie jego matki sasiadow to jest odpowiednia reakcja społeczeństwa?! Niech zgadne , Pan glosowal naPIS. Ps.jestem kobieta! Tak ze prosze o jak is bardziej wyszukany  epitet w mojo strone !! Jak juz to Chamka:)  Zal mi Ciebie człowieku, i twoich dzieci,ciekawe to znicz wyrośnie mając takie przykłady od wzorowego obywatela!
Odpowiedz
Zlituj się zzzz nad sobą i swoimi bliskimi bo wykazujesz wszystkie symptomy nieodwracalnej patologii. 
Odpowiedz
Będę się modlia za Ciebie aby Bóg Ci wybaczł... drogi obywatelu!
Odpowiedz
Nie musisz zzzz zrób to za siebie bo już jesteś przeklęta za życia. 
Odpowiedz
Strona 7 z 11

Dodaj odpowiedź:

Przerwa techniczna ... ...