Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik
ta radna to oczywiście blondynka?
Odpowiedz
Czegoś tu nie rozumiem, na początku napisane jest: "W tym roku zostanie wykonany odcinek ul. Sosnowej od ul. Rubinowej do ul. Kolorowej, jednocześnie będzie wykonywana dokumentacja techniczna na pozostały odcinek drogi" Zaraz poniżej jest: "– Powodem, którym kierowali się urzędnicy przy wyborze ulicy realizowanej z funduszy Rządowego Programu na rzecz Rozwoju oraz Konkurencyjności Regionów poprzez Wsparcie Lokalnej Infrastruktury Drogowej była gotowa dokumentacja techniczna wraz z prawomocnym pozwoleniem na budowę – wyjaśnia Karol Łukasik z Urzędu Miasta w Świdniku." To w końcu jest ta dokumentacja czy nie? Poza tym wykonanie ulicy tylo od Rubinowej do Kolorowej, który ma ok. 500m byłby totalną głupotą gdyż zostałby taki sam odcinek do asfaltowej ul. Legionów Polskich i serwisówki, która jest teraz wjazdową drogą do Świdnika od strony Piask.
Odpowiedz
ogarnijcie się! Pojawiła się niespodziewanie dodatkowa rządowa kasa, to wrzucili projekt, na który mieli dokumentację. Jak w Świdniku jest ponad 20 okręgów, to zawsze jakaś droga jest koło jakiegoś radnego. Ja sie sie ciesze.
Odpowiedz
Władze miasta powinny zmienić nazwę miasta na Wsidnik!!! W mieście jest 24 km dróg gruntowych. W każdej wsi w okolicy jest asfalt. Ale nie w Świdniku!!! W czwartek był finał akcji w Kurierze "Gmina na 6". Z 209 gmin w naszym województwie wybierano te które są najlepsze w inwestowaniu, zaspokajaniu potrzeb mieszkańców, dbaniu o środowisko, przyciąganiu turystów. Oprócz nagrodzonych gmin wiele było wyróżnionych, ale w żadnej kategorii nie było Świdnika!!! To jest prawdziwy obraz jak działają aktualni włodarze miasta. Przykro mi , że tak jest ale dlatego ze Świdnika śmieją sie w Lublinie. I można tu wiele pisać, ale fakty mówią same za siebie.
Odpowiedz
No jak to- Swidnik wyróżniony jako gmina na 6 w kategorii przyjazna inwestorom!
Odpowiedz
Jankoski to dopiero skromny! Siły sprawczej nie ma.. Ale kasiore jedna z największych w urzędzie miejskim, jak głosiła jedna z gazet lokalnych jakiś czas temu.W tych deklaracjach jednak mądrze zrobili, ze piszą. Masz czarno na białym chłopie.
Odpowiedz
@Waldemar "Widzę jak bardzo co poniektórym żal dupę ściska że można mieszkać w domku jednorodzinnym a nie w bloku." Nic mi nie ściska i mieszkaj se gdzie chcesz ćwoku tylko nie wyciągaj łapy po miejskie fundusze z podatków płaconych przez setki uczciwych ludzi z ich z trudem ciółanych grosików!
Odpowiedz
No i co z tego że w Świdniku są gruntowe drogi? Tam gdzie bloki wszędzie jest asfalcik, kosteczka, parkingi. A jak gupki budują sie w polu to mają co chcieli - kurz i błoto. I wcale mi ich nie żal buehehehehe
Odpowiedz
Do tych uczciwych co to "ciułają grosiczki i podatki płacą" JA TEŻ PŁACE PODATKI i tak samo mam prawo do drogi publicznej. Wkurzający sa ci wszyscy zawistnicy. Niech chociaż dziury i kurz maja za karę za te domki, taki jest wydźwięk. W tej okolicy nawet kanalizacji nie ma, więc każda inwestycja na wagę złota.
Odpowiedz
Ktoś kazał budować się na sosnowej? W jednym bloku mieszka ze 100 osób i każden płaci podatki to i drogę jest za co zbudować. Z tego co płaco lokatorzy domków przy sosnowej to za 100 lat nie uzbiera na budowę drogi!
Odpowiedz
Miasto popełniło WIELKI błąd że pozwoliło się ludzią budować w różnych dziwnych miejscach bez drogi, kanalizacji itp. jak np. w rejonie Rejkowizny. I tera problem dla wszystkich!
Odpowiedz
Czy dlatego powiat wybudował Aleje Lotników Polskich, że mieszka przy niej pierwszy sekretarz Wilk? Pani radna jakoś niekonsekwentna w swoich pytaniach.
Odpowiedz
Al Solidarności czeka na budowę!!!
Odpowiedz
Strona 2 z 2

Dodaj odpowiedź:

Przerwa techniczna ... ...