![]() |
Lekarz, adwokat czy inny "nietykalny"?
|
![]() |
Świdnik. Po prostu Świdnik. Tyle w temacie.
|
![]() |
Popieram
|
![]() |
To trzymaj samochody pod dachem jak ci gołębie przeszkadzają, kolejny co mu wszystko przeszkadza pies, kura, kot, Gołąb ludzie opamietajcie się
|
![]() |
Miał racje - mój pies sra na mojej działce i jest OK, a jak pójdziemy na spacer to po swoim psie sprzątam - niedaleko facet trzyma gołębie i te srają na dach mojego domu, na auta, nawet na rowery dzieci.... i co zrobić?
|
![]() |
Golebie czyli latające szczury
|
![]() |
,,Kilkanaście gołębi rannych" Super strzelec - do ptaków w locie? z wiatrówki? Dlaczego on nie bierze udziału w zawodach strzeleckich? A może jest super zawodnikiem - gratuluję,
|
![]() |
Ten golebiarz ma golebie z hodowli czempionow belgijskich -Wsrod srod ktorych najdrozsze warte sa miliony euro. Nie łatwo jest byle golebiarzowi dostapic zaszytu posiadania ptaka z takiej hodowli. To mówi samo za siebie. Ale nie chodzi o wartosci.
Gołębie w hodowlach są leczone szczepione poddawane takim samym zabiegom jak nasze domowe pupile np psy koty i tu dodam dzieci.
To nie jest chodowla na mieso czy zarabianie pieniedzy tak jak kazdy z was nie trzyma gromady kotow psow czy dzieci w tym celu.
Rozumiem ze moga byc uprzykszajace podobnie jak szczekanie i ujadanie psow marcowanie katow czy wrzask dzieci . ale przeciez nikt normalny do nich nie strzela.
Wyobrascie sobie ze ktos strzela do waszych pupili tj tez dzieci bo sa za glosne i sie wszedzie panosza.
I dalej waszym tokiem myslenia tenze mechanik przyjmuje samochody ktore smrodza sa glosne warcza trabia . i pewnego dnia zajezdza do niego np ferrari a tu sasiad z wiatrowki strzela bo rycza zbyt glosno … i co zrobi mechanik?
Jestescie krotko zwroczni.
zycze kazdemu kto nie szanuje czyjegos mienia i dobr drugiego czlowieka aby mial problemy i poszedl siedziec sprawiedliwie osadzony
Troche etyki by wam sie przydalo nie mowiac o Bogu.
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|