![]() |
zwykłe gupki
|
![]() |
Można rzec: Jest ryzyko , jest zabawa . A teraz obaj bekną.... Bez współczucia.
|
![]() |
W Świdniku to obok sklepu Lewiatan na Kosciuszki mieszkają podobne dzieci patoligi które mają równie szalone pomysły i jesli ktoś z nimi czegos nie zrobi to wyrośnie z tego kryminał jeżeli któregoś dnia trafią na mnie ( nie daj Boże) to dostaną nauczkę że ze szpitala ich beda rodzice odbierać narazie można usłyszeć że zaczepiają starsze osoby odzywki typu kur.... ja pier..... itp plus plucie to norma idą ulica osiedlową śpiewają jaka to policja kur.... i to jeszcze młodsze niż 16 lat !!
|
![]() |
„W Świdniku to obok sklepu Lewiatan na Kosciuszki mieszkają podobne dzieci patoligi które mają równie szalone pomysły i jesli ktoś z nimi czegos nie zrobi to wyrośnie z tego kryminał jeżeli któregoś dnia trafią na mnie ( nie daj Boże) to dostaną nauczkę że ze szpitala ich beda rodzice odbierać narazie można usłyszeć że zaczepiają starsze osoby odzywki typu kur.... ja pier..... itp plus plucie to norma idą ulica osiedlową śpiewają jaka to policja kur.... i to jeszcze młodsze niż 16 lat !!”
Nasienie kuligi i pełka się panoszy:D
|
![]() |
Wielka szkoda,że nie było tam jakiegoś prądu.Oczywiście podłączonego o wysokim napięciu.
|
![]() |
W Lublinie na osiedlu od paru lat jakieś świrnięte łepki przynajmniej raz w tygodniu podpalają pojemniki z odpadami. Jak widać nikt ich nigdy nie widział, ani nie słyszał. Są sposoby na takich debili, tylko trzeba chcieć pomyśleć i złapać. Niech rodzinka zapłaci za wszystkie podpalenia.
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|