Mądry młody człowiek, brawo, będziesz wielki. Szacunek.
|
|
Straszne
|
|
Może zostanie papieżem?
|
|
No trudno Mateusz, jesteś jeszcze młody, może jeszcze kiedyś zrozumiesz, że bóg, krasnoludki, wróżki itp to postacie wymyślone przez ludzi. Przeżyj swoje życie aktywnie, bajki Cie ograniczają.
|
|
Biedne zindoktrynowane dziecko :(
|
|
To niech ten yotuber odpowie mi na pytanie w jaki sposób Adam i Ewa zaludnili świat... ?!?
|
|
Ciekawe co zrobi jak otworzy Biblię i przeczyta że sakramenty są nic nie warte, a zbawienie jest darem z łaski.
|
|
może jak zostanie kimś ważnym w kościele, to oczyści ta stajnie augiasza i spłynie ten syf do rynsztoka co się tam znajduje
|
|
"Po tym zabójstwie przestałem wierzyć w Boga". Czy to księża zabili? [PODCAST] Czyta Łukasz Hermanowski. Do odsłuchania w Onet.
|
|
a jak zacznie dojrzewać i mieć popęd płciowy to co zrobi moi bracia i siostry ????
|
|
coś się pomerdało dziecku w główce
|
|
a jak zacznie dojrzewać i mieć popęd płciowy to co zrobi moi bracia i siostry ????oby znalazł wtedy Boga w .... w sercu dziewczyny, a nie na męczył dzieci czy ministrantów |
|
Spowiedź na ucho księdza to nie jest wyznanie grzechów Bogu, lecz człowiekowi. Zbawienie jest z łaski. Nikt z nas nie jest w stanie sam z uczynków przyjść do Boga Ojca jak tylko przez Syna Jezusa Chrystusa
|
|
Trzy słowa do ojca prowadzącego... :) nie jedz dopalaczy!
|
|
OK młody, to odpowiedz na pytanie, dlaczego Bóg, skoro jest dobry, miłosierny i wszechmogący, nie uratował tych dziewczyn z pożaru escaperoomu w Koszalinie?
|
|
biedne dziecko. taki mały a już mu nasrali w mózgownicę!
|
|
a jak zacznie dojrzewać i mieć popęd płciowy to co zrobi moi bracia i siostry ????Ty tak poważnie, o czternastolatku? |
|
Nom *** jebac XD ON PALI FAJKI PO SZKOLE A KSIĘDZEM CHCE BYC
|
|
Jego ojciec zginął w pożarze ,natomiast matka nie żyła ani z pierszym mężem ani z drugim ciekawa jestem komu mężów podbierała?
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|