![]() |
zamosc...
|
![]() |
taaaa
zamość
...
czekam na komentarze ludzi i nic nie ma
najwidoczniej na ten temat
szkoda słów
po prostu zamość...
|
![]() |
czego sie spodziewac po takim zadupiu jak Zamość i takiej policji ja zamojska przeciez to niedorajdy i ofermy. po tym wyroku rowniez sąd pokazal jaki prezentuje poziom. nie odbiega zbytnio od sredniej zamojskiej
|
![]() |
Kruk krukowi oka nie wykole, świnia świni ogona nie odgryzie.
|
![]() |
Z tego co mi sie wydaje to chyba dokumenty najwyzszej rangi... jakis czas temu wyj* goscia za zdjecia na nk,a w takim przypadku takie jaja?! Nie daj Boze jakiegos zabojstwa czy innej tragedii w regionie, skoro nie potrafia wyjasnic takiej blachej sprawy... chyba w czyims pokoju te akta byly? w czyjejs szafce, szufladzie... chyba ktos mial do nich dostep... Co nikt nic nie wie??!! Juz tam pies j* kogo mieli zatrzymac ale gdyby wyplynely dane swiadkow i trafily w niepowolane rece?! Przeciez to nie jest kradziez buleczek!! W normalnym miescie wydzial wewnetrzny/mswia/abw(koloruje oczywiscie) a tu... ehh zamosc...
"Jak podała redakcja, w przesyłce znalazły się rozkazy, protokoły zatrzymania, postanowienia o wszczęciu śledztwa i odciski palców. Anonimowy nadawca napisał, że dokumenty znalazł na jednym z zamojskich śmietników.
– Wśród dokumentów, które wyciekły z komendy, znajdowały się policyjne akta kontrolne i materiały z postępowań prowadzonych przez zamojską policję w latach 2001–2005 – precyzuje Romuald Sitarz, rzecznik prasowy Prokuratury Okręgowej w Zamościu, która umorzyła śledztwo. – Mimo przeprowadzonych ekspertyz kryminalistycznych nie udało się ustalić sprawcy, który wyniósł dokumenty z komendy."
|
![]() |
Akta to jeszcze nic. Z depozytu KWP w Lublinie wyciekły kosztowności /złoto, kamienie szlach./ o wielkiej wartości. Efekt "dochodzenia" podobny jak w Zamościu chociaż wszyscy wiedzą kto wybudował willę w K.
|
![]() |
BOŻE CHROŃ MNIE PRZED POLICJĄ BO ZŁODZIEI SIĘ NIE BOJĘ
|
![]() |
Mam nadzieję,że ci wszyscy odszczepieńcy z ww komentarzy nie polecą z płaczem i mamusią u boku na Komendę gdy jakiś lump przetrąci im nochala na ulicy. Niech sobie sami wymierzają sprawiedliwość. Z drugiej strony, niektóre wpisy na 279 kilometrów śmierdzą palcami funkcjonariuszy...
|
![]() |
Bo jeszcze żaden złodziej nie bał się innych złodziei. No chyba,że mu coś ukradziono, tak więc uważaj... |
![]() |
SPOKOJNIE GOŚCIU MIĘKKI CAŁE ŻYCIE UWAŻAM. PISZE SIĘ TUTAJ ŻE DOKUMENTY WYCIEKŁY ŻE JE WYNIESIONO. LUDZIE ZASTANÓWCIE SIĘ PO PROSTU KTOŚ JE WYKRADŁ Z KOMENDY. NAJPRAWDOPODOBNIEJ BYŁ TO POLICJANT.BUUUUAAAAAAHHHHAHAHA |
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|