![]() |
I co z tego jak nadal drogi są dziurawe niczym ser i to na odcinkach kilkunastu km! Remontuje się tylko miejscami a reszta odstrasza turystów bo jak się jedzie 30 km po dziurawej nawierzchni to ma się dosyć.
|
![]() |
Buahaha;)))
|
![]() |
|
![]() |
KUrde ten zamość ciągle się rozwija, w sumie w regione jedyne takie miaisto prężne ? zoo, cała forteca, drogi, strefa ekonomiczna, galerie i duzo imprez np, pokazy lotnicze jedyne w regionie, pol lublinie to chyba teraz najlepsze miejsce do zycia no jeszcze zeby z praca było lepiej ale moze strefa ruszy na dobre, widziałem dzisiaj jak buduja drogi do strefy, bardzo duzo juz zrobili, nic tylko trzymac kciuki
|
![]() |
Heh nie no chyba przesadziłeś zdecydowanie z tym że zamość jest najprężniejszy w woj. jak to wg nie realne żeby miasteczko 5x mniejsze od Lublina było lepsze ,no Lublin to metropolia jak byś chciał wiedzieć więc nawet zwykły pasaż handlowy ( Twierdza) to żadna inwestycja w regionie w porównaniu do Portu Lotniczego Lublin ??!!!.. |
![]() |
No więc tak...obejrzałam te bzdety i wiesz co, te twoje ścierwowe wstawki możesz sobie wsadzić do ...Nikogo to nie kręci, bo nikt ci nie odpowiada na te twoje chore teksty. No, może tylko ja dzisiaj. Walnij się w łeb, może zaskoczysz. |
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|