![]() |
"śnieżna bryła śniegu " :-)
|
![]() |
Jeszcze NIGDY nie zdarzyło mi się jechac ze sniegiem na dachu samochodu a mam PJ od 15 lat i nie mam garazu.
Po prostu zawsze biore szczotke i ten snieg usuwam. Ale wiochmeni pochodzący ze wsi, buraki i paniusie, którym się wszędzie spieszy nie widzą problemu.
Zamiast wstac rano 15 min wcześniej, wyjść i przygotowac samochód do jazdy - to wolą spac dłużej. A potem jadą z zaparowanymi szybami, na przedniej szybie odskrobany tylko mały prostokąt żeby cokolwiek było widać, snieg na dachu, i szybach bocznych, na tylniej też.
Wczoraj widziałem jak policja zatrzymała takiego buraka - oby więcej takich akcji.
deb***e w ciężarówkach to samo: Z tyłu sypie sie za nim śnieg z paki a on sam ma w d__ie że komuś utrudnia jazde.
|
![]() |
A jaka to jest "śnieżna była śniegu" ? A czy to był mieszkaniec Krasnegobrodu czy Krasnobrodu?
|
![]() |
K-17 ... Człowiek który to pisał nie ma pojęcia o symolach określających standard dróg w Polsce...
|
![]() |
Popieram w 100%, bydło |
![]() |
Jak stalam na przystanku 10 min,czekajac na autobus ,moglam naliczyc dziesiatki zasniezonych aut,jakos policji to chyba nie interesuje?
|
![]() |
Za to powinni karać i to porządnie !!! nie raz się jedzie za bałwanem który tylko włączy wycieraczki żeby odśnieżyć samochód
|
![]() |
Oby jak najwięcej takich, panowie z policji - nie tylko radar jest ważny!
|
![]() |
W calej rozciągłości popieram surowe karanie wieśniactwa i buractwa jeżdżącego z "czapami" na samochodach !
Co więcej - takie ciołki najwięcej marudzą, że ulice nie odśnieżone, a sami tego śniegu jeszcze na nie nawożą ! Sam mam 2 auta i żadnego garażu, ale w każdym samochodzie woże 2 szczotki i zawsze śnieg odgarniam - z całego auta - nie tylko z przednich szyb !!!
!!! KARAĆ ZA CZAPY NA SAMOCHODACH !!!
|
![]() |
to odśnieżcie sobie dach busa albo chociaż voyagera. powodzenia
|
![]() |
A kto ci każe jeżdzić voyagerem po mieście? Busa też da się odsniezyć, nawet ciężarówkę się da - tylko trzeba chcieć. Chciało się mieć duzy samochód to teraz trzeba ponieść konsekwencje. A jak ci nie pasuje odśnieżanie dachu bo za duzy dach - to kup sobie tico - tam jest mała powierzchnia |
![]() |
jak jesteś MALUŚKI to trzeba było sobie kupić tico tak jak tu pisze ~m~ a jak chcesz już grać takiego pana w Amerykańskim Żuku to kup sobie drabinę i właź po niej odśnieżać, kogo obchodzi że masz Małego możesz sobie przedłużyć |
![]() |
Te ćwoki wiejskie mają zgabczłe mózgi. Łun bedzie odśniezał???? A karać hołotę najwiekszymi możliwymi mandatami.
|
![]() |
POPIERAM!!!!!! |
![]() |
Da się-trzeba tylko chcieć. Z drugiej strony odśnieżać nie musisz (niezależnie od tego jakim samochodem jedziesz) ale jesli z tego powodu coś się stanie innej osobie lub pojazdowi,nie licz na taryfę ulgową przy mandacie... |
![]() |
Ależ z ciebie burak! Jeżdżę busem nocującym pod niebem; odśnieżam go tak, że wygląda jakby z garażu wyjechał... Niestety - dużo na ulicach hołoty jeżdżącej ośnieżonymi samochodami; to jest syndrom pierwszego pokolenia, które dorwało się do motoryzacji - ale nawyki i obyczaje ma z epoki zaprzęgowej, mentalność zaś - jaskiniową... |
![]() |
Tym wszystkim baranom, którzy mają nie odświeżone auto i oszronione szyby powinni karać nie setkami ale grubymi tysiącami złotych. Wystarczy wstać 15 minut wcześniej i zrobić to co się powinno zrobić zanim się zacznie jazdę !!!!!
|
![]() |
Dlaczego odrazu stwierdza się Ćwoki wiejskie? Najwięcej nieodśnieżonych aut pochodzi z miasta tam gdzie ludzie pod blokami trzymają auta. Na wsi większość ludzi ma garaże więc nie ma zaśnieżonego auta..... |
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|