![]() |
czego nie piszecie ze chodzi o bulgarow handluiacych lewym towarem Ale znajac zycie wpadnie skarbowka ukarze polakow a ich nie ruszy Tak samo jak w stalowej woli Dokad polski urzednik utrzymywany z naszych podatkow bedzie dzialal na nasza szkode
|
![]() |
dokładnie ciekawe kogo ukarzą ? haha
|
![]() |
nie warto być uczciwym ,masz kasę fiskalnąkontrola za kontrolą .nie masz olewasz ich ,i oni ciebie.ciekawe jak długo tak będzie.przecież łatwiej dać mandat za nienabity paragon,niż ruszyć towarzystwo z 1600zł obrotu miesięcznie ,zaznaczam obrotu.,to jest żenujące panie szczurek
|
![]() |
Jak pan Olborski mówi to mówi.
|
![]() |
Nareszcie po tylu latach ktos sie za to wzial!
|
![]() |
To prawda U.S. jest czesto na giełdzie ale czesto kontrolują polaków a ci zazyczaj majawszystko ok.
Dlaczego bułgarzy nie maja kas fiskalnych?
|
![]() |
Bardzo przykre jest to, że w Polsce zamiast tworzyć warunki do rozwoju , np poprzez stworzenie miejsca na targowisko w obrębie Zamościa, to nasyła się kontrole i próbuje się zakazać handlu tam, gdzie już ktoś takie warunki stworzył. A poza tym , jak Zamojski Urząd miasta może kontrolować coś , co nie jest na jego terenie ??? jakaś komedia.
|
![]() |
Bardzo przykre jest to, że w Polsce zamiast tworzyć warunki do rozwoju , np poprzez stworzenie miejsca na targowisko w obrębie Zamościa, to nasyła się kontrole i próbuje się zakazać handlu tam, gdzie już ktoś takie warunki stworzył. A poza tym , jak Zamojski Urząd miasta może kontrolować coś , co nie jest na jego terenie ??? jakaś komedia.
|
![]() |
w końcu...powinni dawno ten syf zlikwidować, kupa oszustów, szajsowny towar nic ciekawego, o rachunku zapomnij, zero kożyści dla zamościa
|
![]() |
Ja jednak wolę kupić 3 pary skarpet bez podatku niż jedną w galeri z VAT. Dlaczego wszędzie władza pcha swoje łapy?(trag to targ).
|
![]() |
Jak zamknął giełdę połowa Polaków co handluje na gieldzie wyjedzie za granicę :-D JA też
|
![]() |
Bardzo dobrze, kontrolujcie tych brudasów, złodziei, gielda to najgorszy syf jaki można zobaczyć w regionie, serdecznie wspolczuje ludziom co tam mieszkają, najwyzszy czas wziąć się za nielegalny handel, z reszta madry człowiek nie pojdzie tam kupować smierdzacych szmat od brudasów.
|
![]() |
A ja handluje na mokrym i handluje legalnie :-) odprowadzam podatki od sprzedanego towaru ja sprzedaje a pracownik pisze rachunki tzn jak kto chce . ale oczywiscie mam czarno na bialym wszystko i moga mnie pocalowac w trabke. A te czarnuchy jak to czarnuchy ja od nich za darmo bym nie chcial nic......
|
![]() |
czy ktoś wie czy 1 maja bedzie otwarta giełda w zamościu
|
![]() |
Też chciałabym wiedzieć czy 1 maja czynna giełda? ???
|
![]() |
Hallo jest tu ktos???
|
![]() |
Własnie bedzie giełda 1 maja ?!
|
![]() |
Czekam na szybką odpowiedz bedzie giełda 1 maja czy nie ?!?!
|
![]() |
Czekam na szybką odpowiedz bedzie 1 maja giełda czy nie ?!?!
|
![]() |
tak będzie
|
Strona 1 z 2
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|