![]() |
gówniarze myślą że mają po naście lat to już mogą pić alkohol a potem pokazują swoją głupotę wskakując do wody. Jeszcze nikt nie wygrał z wodą pod wpływem alkoholu. Może to będzie jakaś nauczka dla tego drugiego chłopaka i dla tych dziewczyn że po alkoholu NIE WOLNO wchodzić do wody. A teraz zaczynają się wakacje i takich młodzieńczych wybryków będzie pewnie sporo.
|
![]() |
mozesz sie tego spodziewac i to nie raz bo dopiero sie zacznie sezon letni. dorosli tez pija alkohol i sie kapia
|
![]() |
moim zdanie strażak po prostu super ale też nie był odpowiedni wyszkolony bo z tego co czytam to "drugiego nie zdołał wyciągnąć bo chłopak wciągał go na dno " w takich sytuacjach ratownik jest zobowiązany uderzyć takiego człowieka w twarz żeby stracił przytomność w tedy go wyholować na brzeg przynajmniej słyszałem takie coś od doświadczonych ratowników .
|
![]() |
Moze i tak powinien zrobic, ale to byla chwila. Kazdy byl pod wplywem emocji, przestraszenia i dopiero teraz mozna sobie mowic co mogl wtedy zrobic.
|
![]() |
Drogi gościu, nie masz pojęcia o ratowaniu. Ciekawe jakbyś wskoczył bez przygotowania do wody o zerowej widoczności.
To nie basen, czy też rzeka o źródlanej czystości. Tu jest walka o życie. Przyjdź i zobacz a później gadaj. Dla mnie Marcin to bohater. Narażał życie dla innych.
|
![]() |
ja znam tego chłopca co się utopił mieszkaliśmy na jednym osiedlu
jest mi smutno iż bardzo lubiłam tego chłopca
jego matka brdzo przerzywa
|
![]() |
Gówno do tego ma alkohol. Przyczynił się co prawda do głupoty, ale człowiek całkowicie trzeźwy nie wygra z prądem w wodzie. I to człowiek dorosły. Złapie skurcz i jest po Tobie, nawet na płyciaku. I pieprzycie za przeproszeniem durnoty, że gówniarze się ponapijali i dlatego jeden się utopił a drugi omal też. To jest tragedia. Nie należy roztrząsać sprawy alkoholu, bo on nie ma nic do utopienia się. Po prostu chłopak przegrał walkę o życie.
Jest mi szkoda chłopaka i jego całej rodziny. Płakać mi się chce w ogóle na myśl, co musi przeżywać jego matka i ojciec, rodzina czy też rodzeństwo.
Wyrazy współczucia dla nich.
|
![]() |
Człowiek całkowicie trzeźwy nie skacze do nieznanej wody i nie musi wygrywać z prądem w wodzie.
|
![]() |
jednym artykułem kłamcy psują ci nastrój
zero w nich lekturach prawdy jebać błaznów
szyją grubą nicią skazani na porażkę
bo jeśli znacie prawdę to wyjdą na tym strasznie
bajkopisarze znów coś wyssali z palca
ściągnęli za to kesz i co za przeje***a akcja
mój ziomek czytał prasę dla rozrywki
90% bzdur nie potrzeba tu rozkminki
zakłamane dziwki tylko puszczają w maliny
jebać te gazety te gazety to są kpiny i nikogo to nie dziwi