![]() |
Witaj na zamojszczyźnie...
|
![]() |
Artysta okrada artystę jakie to smutne, zwolnieni są z płacenia podatków, tv płaci im miliony za kiczowate chłamy w których występują a oni się żrą jak wieprze!!!!
Pani Koro czy jak tam się pani kazała nazywać- gdybyś kobieto płaciła podatki i ciężko tyrała na taki dom to byś zatrudniła fachowców i stróża by pilnował materiałów, a tak cóż łatwo przyszło łatwo poszło!!!!
|
![]() |
Człowieku zazdrość Ci mózg zjadła ,daj Sobie luzu bo Cie krew zaleje ,oszust jest oszustem |
![]() |
"Sprawą zajęli się śledczy, którzy oskarżyli Jarosława O. o przywłaszczenie materiałów budowlanych i pieniędzy na ponad 324 tys. zł. Grozi mu do 10 lat więzienia.
Gdy dojechaliśmy na miejsce, nie przebierając w słowach, kazał nam czym prędzej zawracać.
Zabronił zrobić zdjęcie posiadłości sąsiadki, a na koniec zaczął wymachiwać łopatą używając nieparlamentarnych słów"
Zabronił robić zdjęć nie swojej chałupy i nie swojej własności ? Musi mieć coś z głową.
http://www.fakt.pl/Bieda-u-Kory-Sprzedaje-dom-za-,galeria-artykulu,102776,1.html To ten szałas
|
![]() |
a gdzie mundurowi ?
|
![]() |
Bystrzaki z "Dziennika" odświeżają temat sprzed roku. Gratuluję operatywności. Juz wiem dlaczego jestesmy i długo będziemy Polską C...
|
![]() |
o, ja też mam działkę budowlana do sprzedania "piękne miejsce, enklawa ciszy i spokoju”, ok. 30 km od Lublina
|
![]() |
"Biedna Kora" jakoś mi jej nie szkoda.
|
![]() |
tak na marginesie dodam ze peło zwiększyło dotacje na te naszą "kulture" więc nie zdziwcie sie jak znowu te, jak to kazik staszewski określił "... prostytutki w oparach lepszych papierosów i lepszej wódki", będą oiać z zachwytu jaki mamy dobry rząd i jak jest super w tym chorym kraju
Ostatnio edytowany 7 maja 2011 r. o 13:30
|
![]() |
A kogo to obchodzi ? to prywatne sprawy Kory i stosownego ramienia sprawiedliwości skoro była na tyle głupia i naiwna i dała się wysterować to mnie to wisi kalafiorem tak samo jak stara pomarszczona Kora na drzewie choć z drzewa większy pożytek . A jeśli to niech lepiej ktoś odświeży tematy decyzji dotyczących min. likwidacji cukrowni czy zada pytanie co stało się z urządzeniami z niej ?bo tego typu informacje interesują ludzi by mieli świadomość przy urnach !.
|
![]() |
Na dobrą sprawę ten sąsiad powinien gazecie wytoczyć proces. Nachodzicie go, piszecie o kradzieży, a proces przecież trwa. Jeśli dobrze pamiętam - dopóki nie ma wyroku, człowiek jest niewinny. Jakaś Jackowska, która nota bene ufała temu człowiekowi, a teraz się z nim pokłóciła ( kto wie naprawdę o co) jest dla was wyrocznią. To są dziennikarze. Do szkoły, uczyć się zawodu i moralności.
|
![]() |
Moralności to ty się naucz.Skoro tak ci się podoba postępowanie oszustów wszelkiej maści. |
![]() |
Dziennikarz sporo ryzykuje pisząc taki artykuł. Z treści nie wynika, że opiera się na czymś konkretnym. Nie podał nawet jaki był wyrok w sądzie rejonowym. W sumie brawo za odwagę.
|
![]() |
Kora jest osobą znaną, ale nie publiczną.
|
![]() |
"Piękne miejsce, enklawa ciszy i spokoju” i do tego przesympatyczny sąsiad.
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|