![]() |
Miałem podobną sytuację jadąc rowerem, kierowca na pustej drodze 4 pasmowej przejechał koło mnie ok 0,5m.
Podmuch przewrócił mnie i tylko wyjątkowemu szczęściu nie wpadłem pod koła za to podmuch skierował mnie wprost na latarnię oświetlenie ulicznego.
Na ulicach jeździ pełno deb***i, którzy specjalnie przejeżdżają blisko koło rowerów i motorowerów.
A potem będzie płacz, że ja nie chciałem nikogo zabić, chcę do nieba, przeca chodzę co niedziele i dają na tecę taki dobry ze mnie katolik!
|
![]() |
Jesli 18 latek to nie nastolatek tylko osoba dorosla
|
![]() |
na drodze 4pasmowej obowiazuje zakaz poruszania sie rowerzystów i motorowerzystów
|
![]() |
Tak? Zacytuj prosze odpowiedni przepis. |
![]() |
TIR jak tornado? O co kaman???!!!
|
![]() |
hm trzeba dodac ze w Krynicach nie ma czteropasmowki...
|
![]() |
heh i zaraz znajdę się "fachowcy" w każdej dziedzinie... Owszem ma lat 18 i jest już dorosły, ale nie ulega wątpliwości, że ma lat NAŚCIE w tym przypadku 18 więc jest nastolatkiem wszechwiedzący wolfie |
![]() |
masz racje, od krynic do łabuń jest dwupasmówka na dodatek wąska |
![]() |
A kto widział w Krynicach drogę czteropasmową?
|
![]() |
Zauważyłem pewną prawidłowość, którą od pewnego czasu stosuję i pomaga : NIGDY NIE JEŻDŻĘ PRZY KRAWĘDZI JEZDNI ,TYLKO ŚRODKIEM PASA , KTÓRYM SIĘ PORUSZAM To pomaga. Zauważyłem również , że stosując separator na bagażniku (taką pomarańczową plastikową "chorągiewkę" umocowaną poziomo prowokuje się samochodziarzy do większego odstępu od wyprzedzanego jednośladu . A tak przy okazji : ODLEGŁOŚĆ OD WYPRZEDZANEGO JEDNOŚLADU TO MINIMUM JEDEN METR.
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|