![]() |
Niech się nim aniołki opiekują,wielka tragedia,bardzo współczuję..
|
![]() |
Miałem podobny przypadek kiedy za piłką wyskoczył z furtki dzieciak. Zacząłem ostro hamować kiedy tylko ujrzałem piłkę.Gdybym tak nie zareagował i miał na liczniku dużo więcej niż zezwalają przepisy ,to mogłoby to się skończyć podobnie.Jak przewidywałm, tuż za piłką wybiegło dziecko.W tym czasie tatuś z mamusią biesiadowali z sąsiadami w cieniu lipy po całotygodniowym trudzie.Tak bywa i nie wszystkiego jesteśmy się w stanie ustrzec.
Wyrazy współczucia ,bo nic straszniejszego nie mogło się przydarzyć tym ludziom.Więcej wyobraźni,zwolnić tempo i co można zrobić więcej?.Kolejna mogiła z napisem "POWIĘKSZYŁ GRONO ANIOŁKÓW" Niech spoczywa w Pokoju. Wyrazy współczucia i dla kierowcy bo jego krzyż też będzie ciężki-żyć z taką świadomością. |
![]() |
Dziecko do pewnego wieku jest zwolnione od myślenie przywidującego dziecko pod kuratelą rodziców powinno się uczyć tu z jakiś przyczyn rodzice nie pomyśleli i zaniedbali , ich wina żal maleństwa ale tak będzie jeśli sami rodzice nie będą wyjątkowo czujni nad dzieckiem ono najczęściej jest spontaniczne i mało przewidywalne więc to na nas rodzicach spoczywa podwójny obowiązek myślenia !. Zaś rodzicom mimo wszystko wyrazy szczerego współczucia i niech ta tragedia będzie ostrzeżeniem dla innych .
|
![]() |
współczuje kierowcy takie rzeczy ciągną się latami w psychice
|
![]() |
Dlaczego plicja nie podaje z jaką prędkością jechał kierowca dziecko stało na poboczu z dorosłymi w miejscu widocznym z daleka dla kierowcy i dosłownie wyrwało sie z ręki ale kierowca zaczął chamować dopiero jak Ją potrącił Dlaczego nie zwolnił wcżeśniej Dlaczego ??? To była cudowna dziwczynka Najłatwiej jest obwiniac...Ale Jej życia już nic nie zwróci a rodzicom nikt nie zmniejszy bólu
|
![]() |
Najłatwiej jest obwiniać.... - prawda ~Rudi~ Zastanów się co Ty mówisz!!! Zdarzyła się wielka tragedia dla rodziców i rodziny dziewczynki ale nie zapominaj że, kierowca też jest człowiekiem, który ma rodzinę i ludzkie uczucia!!! On do końca życia będzie pamiętał i miał przed oczami to co się stało!!! Więc nie oceniaj bo nie Ty jesteś od tego!!!
|
![]() |
Najłatwiej jest obwiniać.... - prawda ~Rudi~ Zastanów się co Ty mówisz!!! Zdarzyła się wielka tragedia dla rodziców i rodziny dziewczynki ale nie zapominaj że, kierowca też jest człowiekiem, który ma rodzinę i ludzkie uczucia!!! On do końca życia będzie pamiętał i miał przed oczami to co się stało!!! Więc nie oceniaj bo nie Ty jesteś od tego!!!
|
![]() |
Tak kierowca będzie żył ze świadomością że zabrał życie i to też jest tragedia tego nie neguję ale tragedia rodziców jest nie do opisania i o wiele większa Oni stracili swój najwiekszy Skarb...
|
![]() |
Nie znasz kierowcy więc nie możesz wiedzieć jak On to przeżywa!
|
![]() |
Mylisz się znam i Kierowcę i rodzinę dziewczynki. Nie rozumiem dlaczego odbierasz moje wypowiedzi jako agresywne w stosunku dla kierowcy ja naprawdę Go nie oskarżam. Chodzi bardziej o artykuł, o to że nie jest tam napisana prawda a wrecz wina jest zrzucona tylko na dziecko, a wina jest po obu stronach..
|
![]() |
Problem w tym, że oskarżasz: pytając chociażby z jaką prędkością jechał (czyli sugerujesz, że z wyższą niż dopuszczalna). Mnie przed kilku laty przydarzyła się się historia, jak z sennego koszmaru. Na terenie zabudowanym (gdzie dopuszczalna jest jazda z prędkością 50km/h)jechałem około 30km/h, bo do tylu zdążyłem się rozpędzić ruszając z parkingu obok jezdni. Gdybym jechał odrobinę szybciej przejechałbym bachora w wieku około 2 lat, którego mamusia stała na poboczu gadając z koleżaneczką. Ludzie, dzieci trzeba wychowywać, a nie hodowac, dbać o nie i nie spuszczać z oka, a nie hodować. |
![]() |
No koledzy rozpędziliście się z tymi określeniami Bachorów, wyrodnych rodziców i tp. przestańcie się obrzucać i obwiniać nikt nie zna prawdy i nic to już nie zmieni obie strony będą musiały z tym żyć. Wyrazy współczucia
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|