![]() |
tam sa czeste wypadki drogowe dlatego ze sa ostre zakrety, powinni postawic 2 duze znaki przed tymi zakretami i to takie odblaskowe tak aby kazdy kierowca widzial i wiedzial jakie to sa niebezpieczne zakrety... kto za???
|
![]() |
Dwóch ojców rodziny którzy myślieli że ich "VAN" to bolid F1.
|
![]() |
Przeciw! Tam od dawna są ograniczenia do 40 km/h a że deb***om sie wydaje że zakręt jest szeroki i można śmiało jechać, to nic bardziej błędnego!
|
![]() |
Ja nie jestem za stawianiem znaków są linie na jezdni i widać jaki zakręt jestem bardziej za wstawianiem nowych mózgów.
|
![]() |
Ta, Polska niestety to taki specyficzny kraj, że zamiast linii, na które najeżdżać nie można to trzeba mur betonowy stawiać, cokolwiek płaskiego, namalowanego na jezdni to żadna przeszkoda. |
![]() |
W normalnym kraju by tą serpentynkę łabuniową wyprostowano a nie prostowano barierki kilka razy w tygodniu
|
![]() |
a zastanawiales sie nad tą linią kiedy jest snieg na drodze lub bloto posniegowe na ktore widac tych linii? |
![]() |
poprawka
na ktore nie widac tych linii
|
![]() |
Dbra robota-fotograf DW.Zdjecia uwidczniaja duzo ddetali.Bardzo fachowa robota!
|
![]() |
a jaki h*j, deszcz, śnieg, krowie gówna czy cokolwiek na drodze to na głowie kierowcy jest dostosować swoje zachowanie do warunków, są zakręty, są ograniczenia więc zwolnij a reszta na wymiane mózgów |
![]() |
Tam są linie ciągłe i pionowe znaki ograniczenia prędkości do 40 km/h. Przy tej prędkości można przejechać zakręt bezpiecznie. Myślenie nie boli,tylko trzeba je włączyć wyjeżdżając na drogę.Pozdro, szerokości.
|
![]() |
jakos w UK nie ma takich wypadkow lub rzadko sie zdarzaja
|
![]() |
powinni wyprostować i tyle a nie kolejne znaczki stawiać. Jeżdże tamtędy i ja znam te zakręty. jestem za nową trasą niech będzie nieco dłuższa ale prostsza.
|
![]() |
nie pomogą znaki bo deb***i nie brakuje
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|