![]() |
W imię takiego pieczywa a szczególnie cebularzy odwalić się od piekarni to co oni robią nigdzie nie ma na świecie pycha szkoda że nie ma tego pieczywa w Lublinie a najlepiej całej piekarni łącznie z kominem bym ich chętnie zabrał a w Krasnobrodzie niech by żarli gnioty z piekarni taśmowych houk -powiedziałem
|
![]() |
racja .tylko w takich piekarniach jest dobry chleb.Przynajmniej rosnie od ciepla zrobiony porzadnie a nie mrozonka
|
![]() |
zgadzam sie z przedmówcami. najlepiej zlikwidujcie wszystkie tradycyjne piekarnie i w imie ochrony srodowiska wpierniczajcie to czystą chemie z worków a na pewno wyjdzie wam to na zdrowie
|
![]() |
Pani Mario, te pani drzewa to chyba usychaja od pani wlasnego jadu, bo moje nie usychaja...
|
![]() |
Co z "Astonu" to najlepsze. A co do pani która mieszka po sąsiedzku chyba za bardzo tą sprawę wyolbrzymia. Przechodząc wiele razy przez centrum miasta nie poczułem zapachu dymu jak już to był smakowity zapach wyrobów z tej piekarni:D Rada dla pani?? Niech pani sprzeda dom i kupi w innym miejscu:P Aston rządzi:D
|
![]() |
Mam taki sam problem. Mieszkam w poblizu piekarni ( w samym centrum miasta) . Wszędzie na parapetach, ogrodzie pełno sadzy. Ani w dzien ani w nocy nie można otworzyc okien bo tak kopcą w piekarni. Nie rozumiem ludzi w komentarzach ,
Czy zdrowie nie jest najważniejsze?
Czy taki smog nad miastem nie przeszkadza nikomu?
Teraz kiedy tyle się mówi o ekologii nikt nie potrafi zaradzić trucicielowi?
Do mojej piekarni jest podciągnięty gaz a mimo to władze umywają ręce...
Zamiast wylewac na mieszkanców pomyje niech Ci z komentarzy przyjda zobaczyć jak naprawdę wygląda zycie obok takiej piekarni...
.
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|