![]() |
po obejrzeniu filmika, od razu widać, że chłopak z Anglii wrócił
|
![]() |
Jeżeli jechali prawidłowo to nie byli w stanie dogonić tego kierowcy jadącego 150 na godzinę , a więc musieli jechać dużo szybciej niż ten pijany kierowca , w artykule nie ma żadnej informacji ,że zostali wyprzedzeni .
|
![]() |
Jurek uderz głową w ściane jaki ty jesteś mało rozumny to aż mi ciebie szkoda ((
jak dla mnie powinni jechać i 200 km/h żeby takiego idiote złapać, przy okazji warto zauważyć ilu takich idiotów jeździ jeszcze po drogach...
pracuje na stacjii benzynowej i wiem jak w sobote co drugi jest pijany i odjeźdża autem
|
![]() |
a czy jechal tym audi z prawa kierownica?
|
![]() |
|
![]() |
JURUS ty jesteś kretynem!!!!
|
![]() |
Nie wiem czy w takim przypadku zawiadamiasz Policję - bo jeśli tego nie robisz to wydaje mi się że podlegasz "karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2." - art 179. |
![]() |
Kiedy to się skończy? Kiedy pozamykają tych pijanych deb***i albo wprowadzą takie kary, ze każdy pijany będzie się bał wsiadać za kierownicę? Przecież ci ludzie niosą smierć, nie dla siebie ale przede wszytkim dla innych.
|
![]() |
To dlaczego nie dzwonisz na policję, na jak widzę dziwne zachowanie kierowcy na drodze wykręcam 112, |
![]() |
to zwykły morderca i tak trzeba stawiać sprawę.Wyobraź sobie że jedziesz z dziećmi i zza zakretu jedzie wprost na Ciebie taki bydlak
|
![]() |
A wiesz co się robi z kapusiami? |
![]() |
albo nie był aż taki pijany, albo jest dobrym kierowcą
2 promile i 150 w zakręcie, hoho
|
![]() |
Wiem co sie robi z ... - wysyła się takiego kierowcę mającego 2 promile i jadacego lewym pasem na prawdłowo jadącego antykapusia (czyli ciebie). Wiesz co antykapusiu domknij zgryz bo ci rozum przecieka ! |
![]() |
I wali okrutnie? |
![]() |
PO WYTRZEŹWIENIU POWINIEN TAKI WPIER..DOSTAĆ ŻEBY WIĘCEJ NAWET NIE POMYŚLAŁ O WSIADANIU ZA KÓŁKO PO PIJAKU!!DLA TAKIEGO ŚCIERWA NAWET POTRÓJNE DOŻYWOCIE TO ŻADNA KARA!!
|
![]() |
Proponuję te jego audi przeznaczyć na licytację, a kasę dla rodzin osób poszkodowanych lub zabitych przez pijanych kierowców
|
![]() |
Za komputerem to ty mocny jesteś.
|
![]() |
moze tez na bani |
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|