![]() |
A co on może robić ? ...będzie rozpychał i tak już okazały brzuch.Potem złoży kwiatki albo kamyka (nie wiem jak tam mają w zwyczaju ?) pod pomnikiem Króla Dawida,coś bez sensu palnie w kilku miejscach i pojadą utłuc jakiegoś jelenia bo to czas rykowiska. Oby tylko nie w Roztoczańskim Parku Narodowym.
|
![]() |
Bronek i Marcin.Spotkanie dwoch "hrabiow".Kto by pomyslal.Ale heca.
|
![]() |
założę się że w planie jest również Sahryń i wizyta Prezydenta Ukrainy
|
![]() |
założę się że w planie jest również Sahryń i wizyta Prezydenta Ukrainy
|
![]() |
No, to się hrabiostwo pogości!!. Taż żesz kiedyś nasz jaśnie panujący prezydent w Tygodniku Zamojskim namawiał, żeby głosować na jego kolegę Bronka. A ta Dominika Sobiesiak z Biura Prasowego pana Komorowskiego to córcia tego Sobiesiaka od Mira, Rycha i Zbycha? No, dobra, jak będzie przejeżdżać ta kawalkada cyrkowa koło mojego domu, to na wiwat obszczeka ich mój coundel Burry przygarnięty z boru koło Zwierzyńca.
|
![]() |
Miasto jak sie rozwija, ale sie ubawilem niech zobaczy jak jest gorzej z roku na rok mlodzi bez pracy i perspektyw zyciowych.
|
![]() |
Miasto jak sie rozwija, ale sie ubawilem niech zobaczy jak jest gorzej z roku na rok mlodzi bez pracy i perspektyw zyciowych.
|
![]() |
dla wesołego 18 letniego szczyla każdy starszy od niego to PAN, nawet Prezydent Komorowski. Ponadto Prezydent złoży kwiaty w Rotundzie a nie na Rotundzie. Pan pismak nie był na kilku lekcjach j. polskiego
|
![]() |
Czy to ma być znowu na cmentarzu ???
|
![]() |
Kundelki ujadają, karawana idzie dalej. |
![]() |
hehe dobre... |
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|