![]() |
Brawo PO. Pierwsze likwidacja cukrowni w Szczebrzeszynie, teraz POzbawią nas drugiego zakładu w Bodaczowie. Unia Wolnosci, KLD i PO to ci sami ludzie POd róznymi szyldami. Dzięki Donald!!
|
![]() |
a ja myślałam, że Bolmar nie istnieje...
|
![]() |
Wszystko co się tutaj pisze jest prawdą, ale komu to trzeba? Przecież koniec wszystkiego i wszystkich jest już blisko http://######/site/news048 a my ciągle wątpimy, sprzeczamy się, dyskutujemy...
|
![]() |
No bardzo fajnie. Ale o co tu strajkować? Ja oddałem 150ton rzepaku i nadal nie mam pieniędzy..Ktoś się przejmuje takimi małymi rolnikami skoro nawet na obsługę dużych dostaw ich nie stać
|
![]() |
Bo Bolmar nie isnieje, takich oto mamy dziennikarzy "powiedzą co wiedza" a niekoniecznie jest co zgodne z prawdą. Firma obecnie się nazywa Zakłady tłuszczowe w Bodaczowie.
|
![]() |
taka mała uwaga.9 sierpnia jeszcze trwa i kasa teoretycznie może przyjść.Pewnie jej nie będzie ale przydała by się poprawność w pisaniu
|
![]() |
Spokojnie, na internetowej stronie ZTB
http://######ztb.pl/
reklamuje się jako RZETENA FIRMA !!!!
poniej certyfikat
CERTYFIKAT RZETELNOŚCI
Krajowy Rejestr Długów zaświadcza, że:
Zakłady Tłuszczowe w Bodaczowie Sp. z o.o.
Nadarzyn
NIP: 5632078401
na dzień 2011-08-10 r. godzina 15:31
nie posiada żadnych przeterminowanych zobowiązań
notowanych w Krajowym Rejestrze Długów, spełniających warunki określone
w Ustawie z dnia 9 kwietnia 2010 r. o udostępnianiu informacji gospodarczych
i wymianie danych gospodarczych
(Dz. U. Nr 81, poz. 530).
Krajowy Rejestr Długów Biuro Informacji Gospodarczej S.A., z siedzibą we Wrocławiu, przy ul. Armii Ludowej 21, wpisana do Rejestru Przedsiębiorców prowadzonego przez Sąd Rejonowy dla Wrocławia–Fabrycznej we Wrocławiu, VI Wydział Gospodarczy KRS pod numerem KRS 0000169851, NIP 895-17-94-707, kapitał zakładowy 4.000.000 zł, wpłacony w całości.
|
![]() |
O co chodzi? Wybraliście taki rząd, POgrążający kraj w szambo, to tak macie! Macie kraj bez fabryk, zakładów, stoczni, kopalń,bez armii! Teraz też idźcie i głosujcie na tych samych. Ale pamiętajcie: KTO ZAGŁOSUJE NA PO i ich program, będzie miał na sumieniu wszystko, co w przyszłości uchwali ta opcja.
|
![]() |
Czy ktoś coś wie nowego w sprawie płatności ZT za rzepak?
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|