![]() |
Ja rozumiem jakby miał 80 lat to już może nie ten wiek nie ta głowa ale chłop 56 lat zapłacić za coś czego nie widział nie dotknął i czegoś czego nie ma przy nim ? Gdzie tu rozum ...ja ostatnio głośniki kupowałem za 300 pln i pojechałem osobiście 60km co by kasy nie płacić w ciemno a koleś 130tys lekką reką puścił bo jakieś ogło obczaił w necie ...zero głowy na karku
|
![]() |
"Zapłacenie za towar i nieotrzymanie go jest oszustwem, (...)"***Redakcjo, litości!!!
|
![]() |
Ale ciemniak! Przez internet zamawia się tylko pizzę i dziwki w AT.
|
![]() |
$ciana wschodnia, szkoda was chłopy, pis was wykoňczy.
|
![]() |
A POkraki i mośkowa prasa( moderator ) znów PO nasiemu. Winien PiS - a może to szkop oszukał rolnika?
|
![]() |
Nie dziwne, że tutaj wygrywa PIS...ehh
|
![]() |
To wszystko wina Tuska
|
![]() |
Najśmieszniejsza jest kara za takie oszustwo,8 lat więzienia.Przecież przez 8 lat normalny człowiek nie zarobi takiej sumy.Dlatego warto kraść,pieniądze do banku na procent,a samemu na kilka lat do więzienia i odpoczywać.
|
![]() |
Uwaga będę puszczał pasek ! ------ to wszystko przez zaniedbania ośmioletnich rządów po psl ------- Poooooszłooo !!!
|
![]() |
Jestem pewny że to jeden z decydentów P-artii O-szustów. Bo to oni są tacy "mądrzy" Myślą że inaczej mądrych poza nimi już niema!!!
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|