![]() |
Ale sie rospisaliscie masakra , myslalem ze do jutra nie skoncze czytac....!! po co wogóle zasmiecac strone takimi rzeczami ??moze jeszcze na szczepienie ludzi namawiajcie ze znowu pandemia grypy i te brednie co roku to samo ........................................
|
![]() |
NIE MA CZEGOS TAKIGO JAK SWINSKA GRYPA LUDZIE!! TEN CZLOWIEK ZMARŁ NA ZUPEŁNIE INNĄ CHOROBĘ , WIRUS ŚWIŃSKIEJ GRYPY NIE BYŁ BEZPOŚREDNIĄ PRZYCZYNĄ ZGONU!
TYPOWA NAGONKA NA SZCZEPIONKI I KOLEJNA PRÓBA OGŁUPIENIA I ZMANIPULOWANIA NARODU!!
KŁAMSTWO ZA KŁAMSTWEM! A KTO ZA TYM STOI? ODPOWIEDZCIE SOBIE SAMI...
|
![]() |
Jeżeli świńska grypa nie była bezpośerdnią przyczyną zgonu a inna choroba. To następnym razem przy zgonie jakiejś osoby można napisać tak: zmarł człowiek zarażonu AIDS a przyczyna- zmarł z wychłodzenia organizmu bo leżał pod płotem przy 20 stopniowym mrozie. Jest informacja, że był zarażony jest a, że nie główna to przyczyna to już inna sprawa.
|
![]() |
TFU!!! Pluje na te propagandowe media! Co roku z powodu powikłań okołogrypowych ktoś umiera i nigdy nikt nie robił z tego wielkiego halo. Więcej ludzi, a szczególnie dzieci umiera lub staje się kalekami z powodu powikłań poszczepiennych. A teraz usłużnie straszycie ludzi żeby się szczepili i jednocześnie truli. Poczytajcie o powikłaniach! http://www.stopcodex.pl/szczepienia/
|
![]() |
Ja już się stresuję, mam egzamin na egzaminem, jeszcze by mi brakowało zachorować na grypę!!!!
|
![]() |
Niema ku*** ptasiej i swinskiej grypy wciskaja wam gówno to głowy a ten lek powoduje pewnie jakies choroby nie dajcie sie zmanipulowac
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|