![]() |
Żałosny śmieszny wyrok!!!
Na pewno nic tych zwyrodniałych deb***i nie nauczy.
|
![]() |
Ja dzisiaj obciąłem łby dwóm kogutom. Czy kogutowi można obciąć łeb ? Bo psu na to wychodzi że niewolno. Dlaczego niewolno bo ja nie rozumiem? Czy wolno w naszym demokratycznym kraju zjeść psa, teoretycznie podobno wolno to dlaczego nie wolno obciąć mu łba. Nie bardzo to rozumiem. Czy nie jest u nas w demokratycznym kraju przypadkiem tak że psy i koty są traktowane jak święte krowy w Indiach.
|
![]() |
Pokazać mordy tych zwyrodnialców!
|
![]() |
Naprawdę żałosny wyrok!!!!!!!! Powinien sąd skazać ich na 3 lata więzienia bez możliwości wcześniejszego wyjścia!!!! To co oni zrobili to w głowie się nie mieści! To bestie nie ludzie!!!! Jak można tak psa potraktować, co szczeniak na dodatek winien??!!!!!
|
![]() |
To chore! Grzywna jak najbardziej, ale kary więzienia za zabicie psa? Kobieta, która przy ul. Kiwerskiego zamordowała swoje dziecko po urodzeniu, a potem podrzuciła do śmietnika chodzi po wolności. Wychodzi na to, że sądy traktują ludzi na równi z psami!
|
![]() |
co to za kara ma byc?? to jakas parodia! zgodnie z ustawa o ochronie zwierzat kara za dany czyn moze byc kara grzywny, ograniczenia wolnosci lub pozbawienia wolnosci do lat 2!! czy moze ktos mi wyjasnic czym kierował sie sad przy wymierzaniu kary w zawieszeniu?? Opis zdarzen wskazuje na umyslne działanie sprawców, którzy działali dodatkowo z duzym okrucienstwem. O co chodzi??
|
![]() |
Oczywiscie ze kara za zabicie psa powinno byc pozbawienie wolnosci zgodnie z ustawa o ochronie zwierząt, jezeli zachodzi zabicie ze szczegolnyum okrucienstwem mozna wymierzyc kare grzywny, ograniczenia wolnosci lub pozbawienia wolnosci. W związku z tym jezeli ktos dzialalm ze szczegolnym okrucienstwem, umyslnie powinienn zostac skazany na kare 2 lat pozbawienia wolnosci, artykul nie podaje informacji które mogłyby usprawiedliwac w jakikolwiek sposób spraców, wiec prawdopodobnie byli swiadomi swojego czynu w momencie jego dokonywania. Nie wiem skąd taka smiesznie niska kara. To jakas paranoja.
Nie zdziwiłabym sie gdyby sprawcy w niedługim czasie zabili człowieka, i co znowu powiedza ze nie wiedzą dlaczego tak postąpili, dobrowolnie poddadza sie karze i tez wyrok bedzie smiesznie niski. Za ten czyn powinna byc surowa kara aby w przyszłosci nie zrobili nic gorszego.
|
![]() |
Powinno być ".. w zawieszeniu za żebro"
|
![]() |
bydlaki nie ludzie!!!!!! o drzewo i poobcinac lby!!!!!taka mala grzywna i areszt smieszne ,a dozywocie na sprzataniu spa !!!!!oj w NASZYM CHORYM KRAJU NIESTETY SPRAWIEDLIWOSCI NIEMA !!!!
|
![]() |
Ho ho ho! Ależ surowa kara! Polski wymiar (nie)sprawiedliwości zbliża się nieuchronnie na dno.
|
![]() |
Powinni pierwsze sprawdzić jacy oni są pediatra, lekarz, psycholog itp. zeby pozniej nie zabili czlowieka jak po psie, gdy to zrobia to kto bylby winien wypuszczenia w tak krotkim czasie, pewnie sedzia - tak mozna powiedziec jak wymiar sprawiedliwosci oszczedza i biora do kieszeni, jakos na zachodzie czy w USA nie oszczedzaja i pisza od a do z a w Polsce to co? kpina
|
![]() |
Miłosierni obrońcy zwierząt! Opamiętajcie się. Pies to tylko zwierzę. Codziennie są zabijane i zjadane zwierzęta. Sami codziennie zjadacie mięso z zabitych świń, krów, kurcząt, ryb. I jakoś nie przejmujecie się cierpieniami karpia, któremu wasze mamusie obcinają głowę na święta. Jego też bardzo to boli! Boli go jak jasna cholera! W Wietnamie i Chinach zaś zabijanie i zjadanie psów jest na porządku dziennym. Więcej tolerancji, mniej nienawiści i ksenofobii!
|
![]() |
mniej nienawiści? - to powinno być chyba skierowane do sprawców, bo to oni kierowali się nienawiścią podczas swojego czynu.
więcej tolerancji??- chyba trzeba byc pozbawionym wzselkiego człowieczeństwa aby tolerowac zabójstwa.
mniej ksenofobii? mam im podziękowac za to ze zabili szczeniaki, i ze pewnie wkrótce zabiją człowieka.
No proszę, bez takich.
Niestety nic dziwnego ze taka kara skoro i tak myslące społeczeństwo. Na szczęscie na forum więcej ludzkich ludzi, i poza nim mam nadzieję tez.
|
![]() |
Dlaczego Kur... te bandziory dostały zawiasy!? DLACZEGO!?
|
![]() |
No i już wiadomo dlaczego oszołomy od tzw. "praw zwierząt" tak usilnie wtykają nosa w to co kto robi ze swoim zwierzakiem - bo liczą na dokładnie takie wyroki, właśnie im przydzielające pieniądze.
Mojego poparcia niech się jednak nie spodziewają.
|
![]() |
Za zabicie zwierzęcia jeszcze nikt w Polsce nie dostał kary bezwzględnej więzienia. Wszystko to zawiasy, he he.
|
![]() |
Dobrze, że dostali tylko zawiasy, gdyż gdyby zostali zamknięci to każdy z nas jako podatnik musiałby wziąć ich na nasze utrzymanie. Przypominam, że dzienny koszt utrzymania więźnia tj ~ 80 złotych, z czego samo wyżywienie 3-krotnie podawane więźniowi nie może być za mniej niż 20 złotych. Masz oto odpowiedź. |
![]() |
Co to ku*** za wyrok !!!!!!!!!!!!!!!! KARA ŚMIERCI !!!!!!!!!! Dla ww ku***ów i ich rodzin !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
![]() |
do Jan. B. : ze swoim zwierzakiem?? ze swoim dzieckiem?? to nie jest rzecz zeby była twoją wlasnością i mozesz z nią robić co chcesz.
Nikt nie oczekuje popracia od osób takich jak ty.
|
![]() |
wolę wziąć ich na utrzymanie marku niz pozwolic aby dalej zabijali, nie tylko zwierzęta.
|
Strona 1 z 2
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|