![]() |
Kolejna młoda ofiara na drodze.Przypadek to czy konieczność?!!!
|
![]() |
A ja zauważyłem, że w okolicach Zamościa ogólnie jest dużo wypadków, gdzie giną młodzi ludzie, a policji- drogówki, jeszcze więcej. I było, jest i będzie- prędkość przyczyną wypadków.
|
![]() |
kobitki szkoda. mloda byla, zycie przed nia, ale co jak co - nigdy nie kupujcie daewoo. zadnego. poczawszy od tico skonczywszy na leganzie. to szajs a nie samochody. tylko audi i bmw was wybroni z wypadku !!!
|
![]() |
do audi ja tez mam audi ale znajac zycie zaden kierowca nie przezyje wypadku przy minimum 100-120km/h w czolowce tym bardziej w TIR-a tak wiec ogolnie rzecz biorac to auta wyzszej polki sa bezpieczniejsze od slabszych klas m.in. kompaktowe oczywiscie mowa o 10-15 letnich aut co do wypadku kobieta zjechala na przeciwny pas jezdzi i czolowka, ma ktos zdjecie wypadku? jak ta kobieta sie nazywa skad pochodzi
|
![]() |
Oj tam jak ktoś ma zginąć to zginie i w Mercedesie. Mój znajomy miał wypadek i Golfem II, który kiepsko wypada w testach zderzeniowych, a przy 140km/h wjechał w drzewo. Przeżył, co prawda silnik wszedł do środka i ma poparzone pół ciała i blizny ale przeżył. A i mało przypadków gdzie ludzi giną i w mercedesach audi bmw przy 60km/h i to najnowszych. Daewoo to złe samochody nie są. Takie Tico na jazdę po miescie bo do tego zostało zrobione to całkiem ciekawa propozycja, spali to 5L benzyny, nie ma bardziej ekonomicznego auta w tej cenie. A o BMW to raczej nie ma co wspominać, są to auta katowane i ciężko spotkać bezwypadka, a po wypadkowe auto będzie się gieło jak kartka papieru, jakie by nie było |
![]() |
ona jechała audi tez to nie daewoo
|
![]() |
pisza ze deawoo espero prowadzila kobieta |
![]() |
widziałam ten wypadek masakra!!! szkoda dziewczyny ciekawe jak doszło do tego ze na prostej tak nie zupełnie doszło do takiego wypadku przecież jest tam dość szeroka i dobra droga współczucia dla rodziny osoby zmarłej;(
|
![]() |
ZDJECIA??
|
![]() |
Boże Aguś będę o Tobie zawsze pamiętała ! byłaś wspaniała [*]
|
![]() |
Tam był Jej czas i miejsce i wierze że każdy swój koniec zapisany gdzieś ma takie jest życie i śmierć. A
co do policji cyt. policja ZORGANIZOWAŁA objazdy. Raczej zjazdy z głównej trasy bo w Barchaczowie na krzyżówkach ludzie zawracali, pytali, błądzili, ale żeby postawić kogoś ze służb mundurowych chociażby strażaków ochotników nikt znowu nie pomyślał. Macie nawigację,CB to ominiecie a jak nie to w "kartofle wyjedziecie".
|
![]() |
Policja wyznaczyła objazdy i kierowała ruchem ! Raczej wysyłali ludzi w KARTOFLE ! Zero oznaczeń objazdów !
|
![]() |
>>>>>> TA DZIEWCZYNA KIEROWALA AUDI SAM TO WIDZIALEM >>>>>>>>
|
![]() |
NIE PRAWDA, ZLE WIDZIALES, ONA PROWADZILA DAEWOO ESPERO
|
![]() |
http://ezamosc.pl/mambots/content/multithumb/images/1..stories.news.wypadek_labunie_1406.jpg
|
![]() |
Wielka tragedia ale teraz nasuwa sie pytanie. Czy to zdolnosci kierowcy czy stan techniczny wozu jakim jechal(a). Moglem to rownie dobrze jechac ja z naprzeciwka i jakis osiol mogl wjechac w moj samochod z moja rodzina.... £$%^*(*&&^ mac co ci ludzie robia na tych drogach!!!!!
|
![]() |
to przesiasc sie na rower |
![]() |
Pewnie fryzurę poprawiała przed lusterkiem i w szpilkach była. Szkoda ale takie życie.
|
![]() |
agus, pozostaniesz w naszych sercach na zawsze. to nie powinno sie tak skonczyc, to nie powinno sie stac....
|
![]() |
znalam dziewczyne i wierz mi, ze byla dobrym kierowca. jezdzila dosc ostroznie. co bylo przyczyna tego nigdy sie nie dowiemy... |
Strona 1 z 2
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|