Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik

Wzory: Nasz Czytelnik złowił 14-kilogramowego karpia

Utworzony przez Śliwka, 13 października 2011 r. o 15:22 Powrót do artykułu
Brawo dla tego pana! To mi się podoba. Prawdziwy wędkarz łowi dla przyjemności a nie żeby się najeść.
Odpowiedz
Dobrze że go wypuścił. Jadę go złapać i zjeść
Odpowiedz
jak bym takiego karpika złowił to by nie jedno zdjęcie zrobił ,a bym cały film dokumentalny nagrał
Odpowiedz
idiota!!! Ja bym go jadł tydzień, po co łapać i wypuszczać?! Ja po to łapię, żeby je zjeść, i to jest mądre podejście.
Odpowiedz
hendryk napisał:
idiota!!! Ja bym go jadł tydzień, po co łapać i wypuszczać?! Ja po to łapię, żeby je zjeść, i to jest mądre podejście.
No cóż... jak widać są jeszcze tacy co lubią 14kg karpie i 80-cio letnie kobiety
Odpowiedz
wyciąg z regulaminu łowiska Wzory :Złowione okazy amura i karpia o wymiarze większym niż 55 cm. BEZWZGLĘDNIE wypuszczamy do wody.
Odpowiedz
Tak naprawdę nie wiadomo - na zdjęciu - kto ma minę bardziej zdziwioną karp czy pan wędkarz hi
Odpowiedz
Czytam te komentarze i widzę że pazerność ludzka jak głupota-nie zna granic
Odpowiedz
Czym tu się podniecać karp 14kg to żaden okaz takiej wielkości ryby można spotkać w większości polskich łowisk
Odpowiedz
Widzę panie Rafale p zmęczonej minie że na pewno piliście nie tylko kawę
Odpowiedz
Gratuluję "karpika"!! Byłem tam ostatnio i oprócz kilku płoteczek na bacika - nic - i to nie tylko ja, bo ludzi było sporo. Większość mówiła, że od miesiąca nic większego nikt tu nie złowił, także tym większe gratulacje!! Wielki plus za wypuszczenie rybki i wspieranie: "CATCH & RELASE", bo wśród naszych wędkarzy to więcej "mięsiarzy" niż ludzi chociażby przestrzegających przestarzały regulamin PZW. Powinniśmy zabiegać o wprowadzenie górnych wymiarów ochronnych. Pozdrawiam i "połamania"!!
Odpowiedz
Czy całowanie karpia nie podpada przypadkiem pod paragraf?
Odpowiedz
Mi to podchodzi pod zoofilie...dobrze,że jest zdjęcie tego gościa...po minie sądzę jednak,że dał karpiowi do buzi...
Odpowiedz
sap: to złap takiego mądralo.
Odpowiedz

Dodaj odpowiedź:

Przerwa techniczna ... ...