![]() |
Brawo dla tego pana! To mi się podoba. Prawdziwy wędkarz łowi dla przyjemności a nie żeby się najeść.
|
![]() |
Dobrze że go wypuścił. Jadę go złapać i zjeść
|
![]() |
jak bym takiego karpika złowił to by nie jedno zdjęcie zrobił ,a bym cały film dokumentalny nagrał
|
![]() |
idiota!!! Ja bym go jadł tydzień, po co łapać i wypuszczać?! Ja po to łapię, żeby je zjeść, i to jest mądre podejście.
|
![]() |
No cóż... jak widać są jeszcze tacy co lubią 14kg karpie i 80-cio letnie kobiety |
![]() |
wyciąg z regulaminu łowiska Wzory :Złowione okazy amura i karpia o wymiarze większym niż 55 cm. BEZWZGLĘDNIE wypuszczamy do wody.
|
![]() |
Tak naprawdę nie wiadomo - na zdjęciu - kto ma minę bardziej zdziwioną karp czy pan wędkarz hi
|
![]() |
Czytam te komentarze i widzę że pazerność ludzka jak głupota-nie zna granic
|
![]() |
Czym tu się podniecać karp 14kg to żaden okaz takiej wielkości ryby można spotkać w większości polskich łowisk
|
![]() |
Widzę panie Rafale p zmęczonej minie że na pewno piliście nie tylko kawę
|
![]() |
Gratuluję "karpika"!!
Byłem tam ostatnio i oprócz kilku płoteczek na bacika - nic - i to nie tylko ja, bo ludzi było sporo. Większość mówiła, że od miesiąca nic większego nikt tu nie złowił, także tym większe gratulacje!!
Wielki plus za wypuszczenie rybki i wspieranie: "CATCH & RELASE", bo wśród naszych wędkarzy to więcej "mięsiarzy" niż ludzi chociażby przestrzegających przestarzały regulamin PZW. Powinniśmy zabiegać o wprowadzenie górnych wymiarów ochronnych.
Pozdrawiam i "połamania"!!
|
![]() |
Czy całowanie karpia nie podpada przypadkiem pod paragraf?
|
![]() |
Mi to podchodzi pod zoofilie...dobrze,że jest zdjęcie tego gościa...po minie sądzę jednak,że dał karpiowi do buzi...
|
![]() |
sap: to złap takiego mądralo.
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|