![]() |
W normalnym kraju jak Iran czy Chiny już dupsko wisiałoby na sznurku ale w demokratycznej Polsce posiedzi 48 godzin.
|
![]() |
To się im udało powinni dostać medale,a za schwytanie pijanego rowerzysty wyróżnienie i wywiad w telewizji
|
![]() |
W Chinach i Ty byś wisiał za byle co.
|
![]() |
Racja! Tam się chwasty wyrywa, a w d***kracji hoduje. |
![]() |
Gratulacje!!! Dobra robota! Na drugi raz niech się zastanowią zanim sięgną po cudze.
|
![]() |
To że policjanci złapali aż tak zaskoczony nie jestem jak mogą i chcą to efekty widać choć nie są wolni od wad...ale liczy się że złapali teraz tylko sąd co powie -niska szkodliwość społeczna ,a może młody wiek czy w końcu stanie na wysokości zadania jak Ci policjanci i wymierzy odpowiednią karę by pozbyć się tych chwastów ze społeczeństwa i odstraszyć innych chętnych ! ano zobaczymy ?.
|
![]() |
Kto mi wytłumaczy co oznacza zwrot: "mobilny termin przenośny"?
|
![]() |
j ebac was spoleczniaki!!!!!!caly h** wieciew i sie ku*** wypowiadacie a chwastami to wy jestescie!!!!
|
![]() |
ale tu fajnie:) nawet analfabeci i deb***e mogą się wypowiadać. Mój przedmówca widać, że super gość.............lubię go. Mam tylko pytanie: kto Ci pomógł włączyć kompa? Bo twój stan umysłu nie przewiduje tak skomplikowanego manewru...?
|
![]() |
Powinno być; MOBILNY TERMINAL PRZENOŚNY. To taki laptop mający połączenie z policyjną bazą danych. |

Nie publikujemy nic na Twojej tablicy na Facebooku oraz nikomu nie udostępniamy Twoich danych osobistych.
Podczas pierwszego logowania zostaniesz poproszony o wybór swojej nazwy użytkownika.