![]() |
Niby mamy niż demograficzny, młodych ludzi coraz mniej, coraz więcej młodzieży za granicą a samochdów ciągle przybywa. Wytłumaczy mi to ktoś?
|
![]() |
W Lublinie za to maleje http://www.dziennikwschodni.pl/lublin/n,1000174125,lublin-znow-schudl-duzy-spadek-liczby-mieszkancow-w-2015-roku.html. Dzięki Ci za to Żuku i Platformo Obywatelsko!!!
|
![]() |
Niby mamy niż demograficzny, młodych ludzi coraz mniej, coraz więcej młodzieży za granicą a samochdów ciągle przybywa. Wytłumaczy mi to ktoś?biedaki powyjeżdżali za granice, a zostają najbogatsi których stać na fury ale zmywaki też sie dorobią i pokupują jak wrócą z emigracji, proste ;) |
![]() |
Normalna rzecz ludzie wyjeżdżają za granicę ale samochód sobie wola zarejestrować w Polsce. . Bo tutaj jest tańsze ubezpieczenie. . Sam tam robię bo mi się nie opłaca rejestrować samochodu za granicą. . :)
|
![]() |
Niby mamy niż demograficzny, młodych ludzi coraz mniej, coraz więcej młodzieży za granicą a samochdów ciągle przybywa. Wytłumaczy mi to ktoś?Wytłumaczenie jest proste. Ta liczba nie oznacza, że o tyle więcej samochodów jeździ po ulicach Zamościa, tylko, że tyle było nowych rejestracji. Jak ktoś sprzedał, albo zezłomował Golfa rocznik 89 i kupił potem Passata rocznik 96 i go zarejestrował to zalicza się do tej grupy osób rejestrujących auto w 2015 roku. |
![]() |
liczba aut rośnie, bo coraz więcej aut na Ukraińców rejestrują :)
nie wierzycie? Zapraszam na granicę, choćby Hrebenne, co drugie auto ma LZA..
|
![]() |
Wszedzie wiecej samochodow. Kazdy dzieciak teraz ma fure.
|
![]() |
A co z liczbą mieszkańców?
|

Nie publikujemy nic na Twojej tablicy na Facebooku oraz nikomu nie udostępniamy Twoich danych osobistych.
Podczas pierwszego logowania zostaniesz poproszony o wybór swojej nazwy użytkownika.