![]() |
co to był za wypadek na szczebrzeskiej juz na rondzie? dzisiaj gdzies kolo 10. prosze o odpowiedz. nie ciekawie to wygładało. motor skasowany chyba scigacz
|
![]() |
Mi się wydaje że to była NSR-ka ale nie jestem pewien.
Wie ktoś coś więcej ?
|
![]() |
Słyszałam że chłopak umarł w drodze do szpitala ((
|
![]() |
To nie prawda !
|
![]() |
a jak doszło do tego wypadku? czyja wina?
|
![]() |
Nie wiem, czytałem gdzieś na innej stronie że to niby kierowca samochodu wymusił pierwszeństwo motocykliście.
Więc wina pewnie kierowcy auta.
|
![]() |
Kierowca , zyje , ma złamaną nogę i pobijany jest . Kierowca osobowego busa nie zatrzymał się przed znakiem STOP . Motocykl NSr 125
|
![]() |
widziałam ten wypadek dzisiiaj- stgrasznie to wyglądało mam nadzieje że to pewne że ten chłopak żyje
|
![]() |
to bylo gdzies ok 8 rano. chlopak do szkoly jechal. a gosc z transportera wyjechal mu ze slaskiej, nie zatrzymal sie na stopie
|
![]() |
On żyje ! Nikt nie umarł ! Jak nie jesteście czegoś pewni to nie puszczajcie plotek ! Wyjdzie z tego... tak jechał do szkoły, a kierowca busa.. kto mu dał prawo jazdy jak wymusza? przeliczył się, myślał, że zdąży .. a teraz.. teraz kierowca nsr-ki leży w szpitalu..
|
![]() |
Żyje żyje a w szpitalu powiedzieli, że wyjdzie z tego.
~emma~ - to źle słyszałaś.
|
![]() |
zycie ma połamnych 5 zeber ale wyjdzie z tego napewno
nie puszczajcie plot takich ;/
|
![]() |
Rafał jest w szpitaluu . moze za 2 tyg. będzie w domu .
|
![]() |
koleś na motorze miał ok 150 na zegarze w terenie zabudowanym,wyprzedzal mnie 1km wczesniej,tylko ktoś o bardzo małym i ograniczonym móżdzku moze narazac siebie i innych uczestnikow ruchu na takie niebezpieczeństwo,powinien zostac dotkliwie ukarany.
|
![]() |
ukarany powinien zostac kierowca busa ...
|
![]() |
co wy piszecie bus zatrzymał się,to nie jechał jakiś łepek,jak się motorem zapieprza 150 to się tak kończy
|
![]() |
Po pierwsze nie 'zapieprzał' 150. Po drugie to kierowca busu się nie zatrzymał. Po trzecie tu nie ma nic do rzeczy czy ktoś jest 'łepek' czy nie. |
![]() |
|
![]() |
a co ma znaczenie,znam kierowcę busa
|
![]() |
Też słyszałem że kierowca busa się nie zatrzymał. A nawet jak się zatrzymał to i tak wymusił pierwszeństwo motocykliście niezależnie od prędkości z jaką jechał. Co do kierowcy busa to wie że ma 4 kółka i wie że mu praktycznie się nic nie stanie a motocyklista mógł nie przeżyć... Przez takich kierowców puszek później wielu z nas musi cierpieć ... Pozdro
"PATRZ W LUSTERKA"
|
Strona 1 z 2
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|