![]() |
No to zajeb stą reklamę sobie zrobili! Ciekawe czy tłumy będą na otwarciu?? Nawet chyba prezenty nie skuszą ;P
|
![]() |
Myślę, że Ci, którzy słyszeli o wypadku, raczej się tam nie pojawią. Wcale się nie dziwię
|
![]() |
No to ładnie strach tam iść na zakupy można starić życie
|
![]() |
Ludzie, czego siejecie taką propagandę? Przecież to nie jest wada konstrukcja tylko błąd przy podwieszaniu sufitu. Wszystkiemu jest winien POŚPIECH.
|
![]() |
Ja się napewno nie wybiorę jutro... Fakt nic sie nie stało... dziś..... a jakby to sie stało jutro ???? to jak nie sufit to spanikoani ludzie stratowac by mogli.... zycie mi miłe... wole jechac na giełdę... moze nie markowo ale bez sufitu walącego się... jak zwykle u ns.. niewypał.
|
![]() |
NIC SIĘ NIE STAŁO NIE PANIKOWAĆ
|
![]() |
PIATEK 13-ego:) hehehehehheheeh fajny poczatek ma galeria
|
![]() |
To że dzis nikomu nic sie nie stało to nie załatwia sprawy... a jakby to sie stało jutro i jak pisze nizej edyta byłoby duzo ludzi.. to spankowany tłum dpiero by narobił... nikt b nie patrzył kogo ma pod nogami... to dopiero musi się komus coś stac aby nareszcie budować z głową a nie z pośpiechem...
|
![]() |
To taka regionalna tradycja, zapoczątkowana w Lublin Plaza.
Szczęście, że walnęło jeszcze przed otwarciem.
|
![]() |
~rafty~ czyli w Plazie było to samo???
|
![]() |
Zobaczycie jak spadnie trochę śniegu, oby w środku nikogo nie było
|
![]() |
Plaze zatopilo
|
![]() |
uważam, że nie powinni jutro otwirać Twierdzy!!!!tylko posprawdzać wszystko, ponaprawiać i dopiero zapraszać ludzi. ładny początek....teraz strach tam wogóle iść, bo za kilka dni znowu coś znowu się zawali........oby nie....ale ja już się boję....
|
![]() |
no jasne.to są dzisiejsze budowle i budowanie,wszystko na szybko, nietrwałe,zbudowane ot tak,tak jak kino 3d stylowy,w którym pękają już ściany. Zamość powinien się wziąć porządnie za budowanie jeśli chce cokolwiek zbudować a nie robić na odwal.
|
![]() |
Czy ktoś może mi wyjaśnić co ma wpólnego system chłodzący (chodzi pewnie o klimatyzację) z sufitem podwieszanym?
|
![]() |
jeszcze dzisiaj w nocy barany w kolejkach będą się ustawili |
![]() |
Ludzie odwołajcie otwarcie, kto zarządza tą galerią skoro przed otwarciem nie sprawdzili budynku?! zrobią to jak komuś coś się stanie! A co będzie w zimie? Jeżeli to zaniedbali to wątpię aby na bieżąco odśnieżali dach. Ja tam się nigdy nie pojawię. Tak to jest jak budują na szybko i zagraniczni inwestorzy. Czekam na polską zamojską galerię Rewia, której otwarcie w sierpniu, przynajmniej nie budują w pośpiechu.
|
![]() |
No i tacy profesjonaliści od fuszerki budują galerię u nas !!! Hah dobrze że się nie zawaliło podczas otwarcia!!! A tak wg to spodziewałem się że ta galeria to będzie wyglądać jak z prawdziwego zdarzenia a nie jak zwykły pasaż handlowy ,nie myślę o Plazie czy Olimpie bo takich to na pewno tu i za za paręnaście lat nie postawią ,mogli się postarać trochę nad projektem...
|
![]() |
A ja myśle że to jest chwyt marketingowy aby więcej ludzi przyszło zobaczyć!!! Myślę że zostało to specjalnie zrobione
|
![]() |
Od 2009 r. (marzec) czyli pamiętne trzęsienie ziemi we włoskiej Abruzji doprowadziło do tego,że w Polsce są lub tylko są odczuwalne wstrząsy ziemi.
W Lublinie 13.V.2001 r. były lekkie wstrząsy między godz. 10, a 11:00, dość silny pojedynczy wstrząs wystąpił o godz. 16,24 w EKLERKU - były w tym czasie setki klientów + obsługa...
Po takim długim czasie pęka coraz więcej budynków, a czy przypadkiem w Zamosciu nie frezują wygarbień na jezdniach?
|
Strona 1 z 2
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|