Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik

Znasz tego mężczyznę? Skontaktuj się z policją

Utworzony przez Kombi, 18 stycznia 2010 r. o 12:38 Powrót do artykułu
Władek to Ty??
Odpowiedz
tak to ja, a co?
Odpowiedz
Po mojemu to Osama bin Laden.
Odpowiedz
"Ubiór: sweter koloru siwego w czarne rąby..." RĄBY!? Dziennikarze, litości!!!
Odpowiedz
x napisał:
"Ubiór: sweter koloru siwego w czarne rąby..." RĄBY!? Dziennikarze, litości!!!
I jeszcze szara obrączka kolory szarego.......... troszkę podobny do proboszcza z mojej parafii,ale On żyje.Wiek denata 30 -50 lat to też troszkę duża rozciągłość - 2 dekady.Mam teraz lat 40 czy jeżeli ktoś przy moim rysopisie podałby 20-40 lat,lub 30-50 lat to ułatwiłoby komuś rozpoznanie mnie,no cóż nie sądzę
Odpowiedz
Znając życie, to pewnie jakiś bezdomny, którego personalia będzie bardzo trudno ustalić. A tak nawiasem... To już drugi artykuł o tym człowieku i po raz kolejny redakcja nie zwróciła uwagi na rĄby... A ja myślałam, że bycie dziennikarzem choć trochę zobowiązuje do poprawnej pisowni;-) A tu nic, czytelnicy zwracają uwagę na błędy, a redaktor widać nadal walczy ze słownikiem ortograficznym... ;d
Odpowiedz
Nie wiecie co to jest rąb? |: wystarczy pare sekund w goglach: "Hasło rąb Krzyżówkowe definicje hasła rąb z dziedziny technika na naszym serwerze: 1. część siekiery 2. koniec młota 3. przeciwległy obuchowi 4. przeciwny obuchowi 5. zaostrzony koniec młota, siekiery" Jednym słowem denat miał na sobie sweterek w siekierki. Ewentualnie ktos gdzies nie dosłyszał i zamiast informacji ze facet dostał siekierą napisali ze sweter jest w siekiere
Odpowiedz
Wzór na swetrze to raczej ROMB-Oj dziennikarzyno ortografii należałoby się poduczyć koniecznie!!!!!!
Odpowiedz

Dodaj odpowiedź:

Aby napisać komentarz, należy się zalogować:

Nie publikujemy nic na Twojej tablicy na Facebooku oraz nikomu nie udostępniamy Twoich danych osobistych.
Podczas pierwszego logowania zostaniesz poproszony o wybór swojej nazwy użytkownika.