![]() |
3 i pół roku za taki brutalny gwałt???? strach będzie wychodzić na ulicę, bo tacy zboczeńcy będą krążyć.
|
![]() |
nie bójcie się 3 i 6 wystarczy za gwałt on w pace zycia nie ma. tylko szkoda ze w naszych więzieniach się izoluje ludzi a nie resocjalizuje.
|
![]() |
Taki wyrok to skandal! Wstyd!
|
![]() |
To wcale nie była butelka po wódce tylko po winie mszalnym.A zboka rozpoznano po koloratce
|
![]() |
O jakiej Ty resocjalizacji dla tego chwasta piszesz? Najlepsza resocjalizacja to tez butelka w d...e i niechby nosil ja przez 3,6 a spanie na siedzaco i az mu sama zgnije. |
![]() |
na Białorusi w więzieniu jest jedna prycza na 3 osadzonych, mają całą dobę żeby się wyspać. nasze państwo sięga dna- pozwala by byle szczyl pluł na mundur swojego przedstawiciela niemal bezkarnie. czekam kiedy usłyszę że zniesiono obowiązek niekaralności dla funkcjonariuszy, bo kto zechce nim być?
|
![]() |
Oko za oko, ząb za ząb- nie dość że paka to bym zaleciła również wsadzić w d*pe butelke zwyrodnialcowi. To zwierze nie człowiek!!!!
|
![]() |
"Na 3 lata i 6 miesięcy pozbawienia wolności skazał sąd 48-letniego Jana G. za wykorzystanie seksualne napotkanej kobiety.
Śledczy oskarżyli go o doprowadzenie podstępem pokrzywdzonej do obcowania płciowego, ale Sąd zmienił kwalifikację prawną czynu z gwałtu (do 12 lat więzienia) na doprowadzenie do "poddania się innej czynności seksualnej" (do 8 lat więzienia)"
12 lat groziło ... 8 lat groziło ... Suma sumarum wyszło ledwo 3 i pół roku, więc po odsiedzeniu 21-miesięcy (połowa kary) wyjdzie za "dobre sprawowanie".
|
![]() |
Dostał 3 lata ponieważ była to butelka o pojemności zaledwie 0,2l czyli europejka. Krew była na butelce bo kobieta tego dnia miała comiesięczną przypadłość. Uważam że to sprawiedliwy wyrok, 3lata to kupę czasu.
|
![]() |
i co z tego wiezienia wyjdzie bedie wkurzony bardziej ze go podala i bedzie ja straszyl itd. matko ludzie ida do wiezienie nie wiem po co jakas kara i koniec z nim a nie wwiec]zienie wyjdze po np.10 latach i nic mu po tym
|
![]() |
Powiedzcie mi proszę BO NIE ROZUMUIEM CO KIEROWAŁO SĘDZIĄ?
Dlaczego zmienił kwalifikacje czynu z gwałtu (12 lat) na "inne" (8lat)????
Oto, dlaczego w Polsce jest źle - Bo chroni się BANDZIORÓW !
|
![]() |
Jak czytam takie brednie to aż mnie krew zalewa, jak można coś takiego napisać!!??? Ludzie... Zdaniem tego idioty, który to napisał co wyżej cytuję - kara za GWAŁT w tym przypadku zależeć winna od pojemności butelki, którą gwałtu dokonano. Matko Boska... |
![]() |
Do mojej wcześniejszej wypowiedzi - chodzi o ten cytat (coś mi źle wybrało). |
![]() |
A butelka na wolności ??!!!!!
|
![]() |
Ajak miał na imię ten Butelka.Iczy przypadkiem nie on powinien beknąć?!
|
![]() |
tylko tyle kary?
conajmniej z 10 toż to szaleniec
wyjdzie i będzie robił to samo
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|