![]() |
Mamy nadzieję, że to uzdrawianie nie zacznie się tylko od zakupów, ale od opracowania planu szkolenia własnego narybku, a następnie wprowadzania własnych wychowanków do zespołu. Tu nie chodzi o pospiech. Aż dziw bierze, że takie duże miasto jak Lublin nie ma drużyny co najmniej w I lidze. To uwaga do lubelskich działaczy i prezesów poszczególnych klubów. Przypominam, że Motor kiedyś zdobył mistrzostwo Polski juniorów. Teraz nie ma uzdolnionych chłopców na miarę Żmudy? Zresztą Motor to nie wyjątek. Górnik Łęczna robi to samo.
|
![]() |
Ja nie mam doświadczenia i też mogę powiedzieć, że Motor nie pasuje do 3 ligi (dawnej 4) !
|
![]() |
Jako kibic Motoru stwierdzam,że motor jest ok- tylko kierowcy do doopy.
|
![]() |
Guciu
Motor Lublin jego miejsce jest w ekstraklasie piękny stadion wierni kibice chcący reprezentować Motor Lublin Polska też mu kibicuję nie mogę doczekać jak w Szczecinie będzie mecz Pogoń-Motor.
|

Nie publikujemy nic na Twojej tablicy na Facebooku oraz nikomu nie udostępniamy Twoich danych osobistych.
Podczas pierwszego logowania zostaniesz poproszony o wybór swojej nazwy użytkownika.