![]() |
O K U R WA!!!
|
![]() |
Kompromitacja
|
![]() |
Kiedy wreszcie likwidacja tej żenującej tzw, drużyny + działaczy i przekazanie (tych żle zainwestowanych przez miasto naszych pieniędzy) dla żużlowców z Lublina i kiedy wreszcie remont "stadionu żużlowego."
|
![]() |
Ojtam ojtam. Myślę że miasto powinno dołożyć jeszcze ze 4 miliony do końca sezonu i kolejne 5 milionów na przyszły sezon. Przecież ewidentnie widać że te pieniądze są Motorowi potrzebne na wzmocnienia. Może trzeba kupić nowy sprzęt, albo jakieś odżywki. Może sztab rozbudować? No i trzeba pamiętać że muszą być zarezerwowane pieniądze na dwudniowe wyjazdy na mecze, z pysznymi obiadami all inclusive!!!
|
![]() |
Na szczęście jest Górnik w Lublinie.
A Spartakusa rozwiązać ,zacząć od A klasy i piąć się do góry.
|
![]() |
A mówiłem, że Motoor dopiero ma zamiar zakupić piłkarzy?! :D
|
![]() |
Coś czuję, że na wiosnę Motor będzie czerwoną latarnią III ligi...
|
![]() |
Pisałem w ubiegłym tygodniu o poetarzających siębłedach które powiela obecny zarząg Motoru ściągajac zawodników którzy ligowa przeszłośc maja za soba. Jak pokazująich statystyki zagrali epizody wyższych ligach a potem zwiedzali nasz kraj by podjąc raczej pracę zarobkowąniz kontynuować karierę.
|
![]() |
Hmmmm. Tak naprawdę to przykro na to patrzeć
|
![]() |
MOTOR
CO
GÓWNO
|
![]() |
Spartakus tu Spartakus tam Spartakus gowno zrobi nam !!!!
|
![]() |
Ktoś tu najwyraźniej gówno ma zamiast mózgu. Co do Motoru to powinni kupować zawodników którzy aktualnie prezentują się dobrze a nie że kiedyś. Avia też z Kszo, nie najlepiej. Oby to było chwilowe przemęczenie.
|
![]() |
Autorze ty cymbale jeden co to za słowo warszawianie. Tłumoku jeden jaką tyś szkołę kończył - język polski 1.
|
![]() |
Byłem widziałem ..slabo grał Motorek ..za dużo młodych i niedoświadczonych. Murawa cieżka to fakt ale trzeba było przed meczem zapoznac sie i dostosowac obuwie do warunków....to akurat zaden argument..
|
![]() |
to jest przegrana
a to niby lanie :d
******dziennikwschodni.pl/sport/avia-swidnik-dostala-lanie-od-kszo,n,1000193464.html
|
![]() |
O naiwni, naiwni naiwni jak woda we mgle. Teraz nasi towarzystwo: Łysoń, Sasal i Buniek chcą wzmocnień czyli gotówki. Tu wziął tu dał. Raz na stole drugi raz pod stołem. Sport to fair play gadali dawnie. A teraz pieniądz rządzi światem i sportem.
|
![]() |
hahahha 0:7. Cieniasy motorowe wygrać potrafią z V-ligowcami haha.
|
![]() |
Ja dzielę 16 zespół II ligi, zajmujący miejsce w strefie spadkowej, leje 7:0 Motor, zespół "rzekomo" zgłaszający aspiracje do II ligi.
|

Nie publikujemy nic na Twojej tablicy na Facebooku oraz nikomu nie udostępniamy Twoich danych osobistych.
Podczas pierwszego logowania zostaniesz poproszony o wybór swojej nazwy użytkownika.