Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik
A mnie tam chuj obchodzą nasi szczypiorniści ale apropos szczypiorku to dzisiaj na kolacje zrobiłem sobie tak : 1. 6 świerzutkich kajzerek z Lidla 2. dwa duże kotleciki z mienska mielonego też z tamtąd 3. paczuszka oliwek zielonych zamiast ogóreczków kiszonych bo nie było 4. masełko 5. musztarda dijon z Lidla paluszki lizać 6. majeranek zkądkolwiek . 7. tytułowy szczypiorek (dzisiaj tylko 0,79 gr ) I teraz przystąpilem do dzieła czyli tak : bułeczki na pół , kotleciki na pół , oliwki na pół to wszystko na moment na patelenke . Następnie bułeczki cienko masełkiem, musztardką obie połówki żecz jasna , do środka polowa kotletu , posypujemy majeraneczkiem , oliwkami i szczypiorkiem , zamykamy i uczta gotowa . Pycha!
Zgłoś do moderatora
Cytuj
Odpowiedz
Michał Szyba niestety nie jest już zawodnikiem Azotów
Zgłoś do moderatora
Cytuj
Odpowiedz
czytenie ze zrozumieniem sie klania kolego nizej
Zgłoś do moderatora
Cytuj
Odpowiedz
A mnie tam ch*** obchodzą nasi szczypiorniści ale apropos szczypiorku to dzisiaj na kolacje zrobiłem sobie tak : 1. 6 świerzutkich kajzerek z Lidla 2. dwa duże kotleciki z mienska mielonego też z tamtąd 3. paczuszka oliwek zielonych zamiast ogóreczków kiszonych bo nie było 4. masełko 5. musztarda dijon z Lidla paluszki lizać 6. majeranek zkądkolwiek . 7. tytułowy szczypiorek (dzisiaj tylko 0,79 gr ) I teraz przystąpilem do dzieła czyli tak : bułeczki na pół , kotleciki na pół , oliwki na pół to wszystko na moment na patelenke . Następnie bułeczki cienko masełkiem, musztardką obie połówki żecz jasna , do środka polowa kotletu , posypujemy majeraneczkiem , oliwkami i szczypiorkiem , zamykamy i uczta gotowa . Pycha!
nie nie źle to robisz, zamiast majeranku daj przyprawę do flaków.
Zgłoś do moderatora
Cytuj
Odpowiedz
no tak, jak Pan Michał stał się sławny (dzięki sobie samemu oraz grze zespołowej!!!) to już chce się na nim wypromować Lublin... dlaczego wcześniej nie pisano i nie mówiono o Panu Michale, że osiągał sukcesy?
Zgłoś do moderatora
Cytuj
Odpowiedz
A mnie tam ch*** obchodzą nasi szczypiorniści ale apropos szczypiorku to dzisiaj na kolacje zrobiłem sobie tak : 1. 6 świerzutkich kajzerek z Lidla 2. dwa duże kotleciki z mienska mielonego też z tamtąd 3. paczuszka oliwek zielonych zamiast ogóreczków kiszonych bo nie było 4. masełko 5. musztarda dijon z Lidla paluszki lizać 6. majeranek zkądkolwiek . 7. tytułowy szczypiorek (dzisiaj tylko 0,79 gr ) I teraz przystąpilem do dzieła czyli tak : bułeczki na pół , kotleciki na pół , oliwki na pół to wszystko na moment na patelenke . Następnie bułeczki cienko masełkiem, musztardką obie połówki żecz jasna , do środka polowa kotletu , posypujemy majeraneczkiem , oliwkami i szczypiorkiem , zamykamy i uczta gotowa . Pycha!
baran głupi
Zgłoś do moderatora
Cytuj
Odpowiedz
Michał Szyba był jednym z największych bohaterów tych mistrzostw i w dużym stopniu przyczynił się do brązowego medalu. Ale cała drużyna grała świetnie, więc należą się gratulacje wszystkim.
Zgłoś do moderatora
Cytuj
Odpowiedz

Dodaj odpowiedź:

Aby napisać komentarz, należy się zalogować:

Nie publikujemy nic na Twojej tablicy na Facebooku oraz nikomu nie udostępniamy Twoich danych osobistych.
Podczas pierwszego logowania zostaniesz poproszony o wybór swojej nazwy użytkownika.