![]() |
Był to jedyny tego dnia udany rzut zza linii 6,75 m lidera „czerwono-czarnych”.... a później..... "najpierw zza linii 6,75 cm trafił bardzo dobrze dysponowany tego dnia Sebastian Szymański..."
Domyślam się, że zdaniem redaktora celne rzuty za 3 punkty dzielą się na udane i te nie udane ale też celne .
|
![]() |
Mecz jak mecz było dużo napięcia ale Gwiazdami meczu byli sędziowie. Takiego sędziowania dawno nie widziałam. Po co siedzi i na dodatek bierze za to pieniądze obserwator, to była żenada. Radzę im aby obejrzeli sobie mecz bo był filmowany. Może po tym wyciągną wnioski chociaż wątpię.
|
![]() |
Drogi kibicu zastrzeżeń co do tekstu nie mam. Wszsytko jest jak najbardziej poprawnę. Słowo lider odnosi się tutaj do Tomasza Celeja. I to włąśnie Tomasz Celej oddał tylko jeden udany rzut za trzy punkty. Tyle.
Co do samego meczu to zgodzę się z Iwo. Śmiech na sali to co sędziowie wyprawiali, ale robili to mniej więcej w obie strony, więc na zero wyszło. I ta sytuacja z czystym wybiciem piłki Łuszczewskiemu, która pobudziła trybuny. Haha. Czy nie którzy nie widzą, że było czysto? Ale z drugiej strony zespół wtedy poczuł, że gra u siebie w domu i to w dużej mierze im pomogło bo później było już tylko lepiej
|
![]() |
Całe trybuny może i to poruszyło, ale samego Łuszczewskiego i mnie nie Akurat ta decyzja jako jedna z niewielu, mimo że kontrowersyjna to była słuszna. Mam jeszcze pytanie odnośnie zdjęć z meczu, kręciło się tam z pięciu fotografów a zdjęcie tylko jedno widzę. Gdzie można zobaczyć resztę zdjęć autorstwa Pana Jacka Świerczyńskiego ? |

Nie publikujemy nic na Twojej tablicy na Facebooku oraz nikomu nie udostępniamy Twoich danych osobistych.
Podczas pierwszego logowania zostaniesz poproszony o wybór swojej nazwy użytkownika.