![]() |
Kamil Drob nigdzie się nie wybiera.
|
![]() |
występy Kamila w CH stoją naprawdę pod dużym znakiem zapytania ???????? bo rok był odsunięty od klubu i nie miał żadnej pomocy w leczeniu !! dostał propozycje wyjazdu z III ligowym klubem z Podkarp. na obóz.
|
![]() |
oczywiście, ze nigdzie:) a świstak dalej zawija w sreberka:) niech się zwija bo tam nie ma z kim grać.
|
![]() |
Najlepszy zawodnik tej drużyny przez ostatnie 3-4 lata wart "wszystkich pieniędzy" mam nadzieje ze dogada się z "el presidento"i będzie grał w Chełmiance mimo tego jak był potraktowany w czasie kontuzji
|
|
|
![]() |
szkoda tak się traktuje ludzi u nas Ps. Cenie chłopa za walke i chart ducha !!!
|
![]() |
Wina leży po środku. Kamil Drob trochę mieszał z tymi testami w Rzeszowie. Później i klub i on miał swoje racje. Chłop jest z Chełma, ma robotę, powinini się dogadać, a on musi wrócić najpierw do gry, bo miał bardzo długą przerwę. Nie jest powiedziane, że wróci do dyspozycji z przed kontuzji. Prawdziwi kibice Chełmianki życzą mu jak najlepiej i liczą że odbuduje formę w Chełmiance. Tu powoli będzie dochodził do formy, a jka gdzieś pójdzie, to będzie ostra rywalizacja o skład i każdy będzie patrzył na jego obecną dyspozycję. Kamil Drob ma Chełmiankę w sercu, wiem co mówię
|
![]() |
Co mieszał człowieku wczoraj z nim gadałem dostał propozycje Kwit przyszedł do Chełmianki z Rzeszowa co mieszał ?????
osrali się bo 12 lat kopał za grosze bez kontraktu a tu nagle może odejść Polityka Chełmianki jest znana na całej lubelszczyźnie Tylko przytrafiła się kontia a po co komu chłop kulawy Czyż Nie ???
|
![]() |
kumak czy kułak? Drob pojechał do Rzeszowa na niby szkolenie z roboty. Wylądował po cichu na treningu Resovii - złapał tam kontuzję. Chełmianka nic nie wiedziała o żadnych testach. Z tego co wiem, to Chełmianka pomogła Kamilowi w szybszym załatwieniu operacji. Na lubelszczyźnie w klubach jest bieda od góry do dołu. Jest Łęczna, trochę lepiej w Puławach, słabo w Motorze i czym niżej tym gorzej. W Chełmie nie ma wirtualnych pieniędzy, bo narobić długów to nie problem. Zaległości są regulowane w miarę możliwości. To nie zawodowe kontrakty, każdy pracuje albo się uczy. Mimo całego zamieszania z Drobem - kibice dażą go w Chełmie sympatią i wierzę, że szczera rozmowa jest najlepszym rozwiązaniem. Kończę polemikę bo forum gazety to nie miejsce. Jak dobrze życzysz Chełmiance to Kamil jest ważnym ogniwem drużyny.
|
|
|
![]() |
Dajcie spokój. Kamil odejdzie. Chce jeszcze pograć na wyższym poziomie z lepszymi zawodnikami, na lepszych boiskach. Te treningi na orliku to porażka. Niech ucieka. Młody chłop. Niech jeszcze liźnie futbolu na wyższym poziomie. Oby zdrowie dopisało to będzie dobrze.
|
![]() |
Niestety, taka kolej rzeczy.
|
![]() |
W Chełmiance nie ma długów ahaha. Niezla propaganda. To czemu pilkarze przed kazdym meczem protestowali? Zapomniales jak w czapke pieniadze na wyjazd kibice zbierali
|

Nie publikujemy nic na Twojej tablicy na Facebooku oraz nikomu nie udostępniamy Twoich danych osobistych.
Podczas pierwszego logowania zostaniesz poproszony o wybór swojej nazwy użytkownika.