![]() |
Panie Marku, a źródło Pan poda? Spisane wszystko co się pojawiło na lubgol.pl w ostatnich dniach. Żenujące zachowanie tym bardziej, że sam Pan zabrania kopiować np. wywiadu administratorom stron klubowych.
|
![]() |
a ty zapewne z tej stronki
|
![]() |
Niewykluczone, że Opolanina zasilą jednak zawodnicy rywala zza miedzy – Stali Poniatowa. Mówi się chociażby o Patryku Niezbeckim, czy Damianie Miazdze i Michale Czarneckim.To, że Ci dwaj krzykacze co rozp... Stal pójdą do klubu o którym przez tyle lat tak pięknie wypowiadali się to było wiadomo ale, że Ty Legia? Wstyd mi za Ciebie, już Ci nigdy ręki nie podam! P.S. Kalifa oszuście, na spotkaniu powiedziałeś, że w klubie Ci na korki nikt nie dał - jeszcze to odszczekasz i lepiej sobie szybko przypomnij... |
![]() |
Podszywaj się durniu podszywaj , tyle umiecie pajace z zarządu
|
|
|
![]() |
Dlaczego grabarze nie powiecie ilu mieliście na trening chłopaków?
|
![]() |
To, że Ci dwaj krzykacze co rozp... Stal pójdą do klubu o którym przez tyle lat tak pięknie wypowiadali się to było wiadomo ale, że Ty Legia? Wstyd mi za Ciebie, już Ci nigdy ręki nie podam.
Co sie czepiasz chłopaków.... Co Opolanin ciebie niechce i dlatego tak krytykujesz. Bynajmniej w Opolu jest stabilizacja finansowa a ty bedziesz nadal grał na minusie w Leśniczówce
|
![]() |
Przepraszam że użuję w stosunku do Ciebie określenia "chłop prosty" , ale inne do Ciebie nie pasuje. Po 1 ta wiadomość wypłynęła nie wiadomo z jakiego żródła odnośnie przejścia tych zawodników do Opolanina. Więc nie napinaj się na forum bo jeśli chodzi o chłopaków to już pokazali że mogą grać dla Opola i nie jest to dla nich żadna ujma na honorze. Widocznie w Opolu jest lepsza atmosfera w tym momencie niż w Stali. Wszystko wyjaśni się przed rozpoczęciem rozgrywek. Więc nie napinaj się na forum i nie wyzywaj chłopaków bo podobno szanujesz ich za to że grają w Stali. |
![]() |
CHŁOPAKI ZE SALI TAK TRZYMAĆ, ILU ZAWODNIKÓW PRZEZ TE OSTATNIE LATA W TEJ STALI JUŻ W KONIA ZROBILI.
|
|
|
![]() |
Patryk N. ciekawy jestem czy już cię zawiadomili ,że zostałeś wykluczony z klubu, te mapety zebrali podpisy że ty jesteś be,be,be, i nie chcą ciebie widzieć w klubie, ciekawe co zrobią z pozosałymi,mam nadzieję że będziecie solidarni i razem się nie dacie.
|
![]() |
Patryk N. ZOSTAŁEŚ WYKLUCZONY Z KLUBU, zebrali mapety PODPISY że jesteś be, be ,be i i nie chcą ciebie widzieć w klubie teraz ciekawy jestem co zrobią z pozostałymi?
|
![]() |
Tak się traktuje wychowanków za kilka słów prawdy prostemu chłopowi . Brawo ku..wa , cieszcie się że w tym mieście nie ma grupy hooliganów bo wywieźli by was moment
|
![]() |
TAK to prawda ,ze chca odejsc kol. CZARNECKI , GORNIK KOL. NIEZBECKI I MIAZGA nie wiadomo , czekaja na decyzje poprzedniego trenera z tego co donosza duze uszy bo w OPOLU nikt nie ma zamiaru placic im pod stołem po 500 zloty KOL CHRUSCINSKI za doplata do DABROWY WRONOWSKIEJ K . CHODLA
|
|
|
![]() |
podobno Samolej z Mazurkiem idą czyścić miejski szalet bo dobrze płacą a oni pazerni że doją ze wszystkiego
|
![]() |
Drodzy sąsiedzi za miedzy zróbcie bojkot bo siedzieć bez czynie to nic nieda niech ten zarząd wkoncu zrozumie ze pilka nożna jest dla kibiców anie odwrotnie. Pozdrawiam
|
![]() |
podobno ? czyli nie jestes pewien , dowiedz sie i dopiero napisz |
![]() |
Przeciesz nikt za darmo nie bedzie sie z "GOWNAMI " potykał . |
|
|
![]() |
podobno dlatego że ma do nich dołączyć Sapała
|
![]() |
pan SAPALA ku***IE |
![]() |
po takim panie to mój dziad na konia wchodził
|
![]() |
Dajcie już spokój z tymi nazwiskami, po co robić im bezpłatną reklamę.
|
Strona 1 z 2
Nie publikujemy nic na Twojej tablicy na Facebooku oraz nikomu nie udostępniamy Twoich danych osobistych.
Podczas pierwszego logowania zostaniesz poproszony o wybór swojej nazwy użytkownika.