Po moim nicku widać że nie jestem kibicem z Chełma ale wręcz z przeciwnego Klubu. Udzielam sie dlatego bo zaskoczony jestem tym artykułem, dodam - pozytywnie zaskoczony. Przecierałem oczy ze zdumienia czytając pochlebne opinie na temat kibiców, ponieważ lubelskie media znane są ze szkalowania naszego ruchu. Proponuje aby co niektórzy lubelscy dziennikarze przekonali sie że o kibicach można też pisać pozytywnie , pisać o ich akcjach charytatywnych itp a nie tylko ich obrażać i porównywać do dzikiego bydła. Tyle ode mnie
|
|
Dajcie spokój co za propaganda a na dodatek nierzetelność dziennikarska. Strona internetowa nieaktualizowana od początku grudnia ubiegłego roku a gość pisze że na bieżąco - na dodatek oparta o futbolowo.pl. Mikołajki robią kibice różnych klubów w naszym regionie. Cytat po meczu z Lublinianką... wszystko fajnie tylko więcej było kibiców Motoru na tym meczu niż Chełmianki. Naprawdę rzetelność dziennikarska powala.
|
|
To teraz jeszcze rozszyfrujcie znaczek na tej fladze i sformułowanie "zawsze w honorowy sposób" a okażę się, że promujecie chuliganów. Strona nie aktualizowana od początku grudnia, brak autorskich tekstów, brak przeglądu prasy. Tylko pozazdrościć profesjonalizmu. Tan artykuł powstał chyba na zlecenie.
|
|
zapomniałem dodać, że frekwencja na meczach Chełmianki zależna od tego czy w pobliżu stadionu odbywa się festyn
|
|
Ale przynajmniej nikt sie nie napina tak jak wasz lokalny bard - sienko
|
|
Panie ~R~ jesteś żenujący i chyba pochodzisz z zakompleksionego Krasnegostawu?!
Gratuluję decyzji w sprawie trenera. Nie on nie brał udziału w korupcji... tak go z książki telefonicznej wzięli!!!?
Ajjjjjjjj jak ktoś jest więśmakiem to tego się nie zmieni :/
Popatrz że napisano dobrze o kibicach a nie jakieś swoje animozje tu pokazujesz
|
|
Problem w tym, że nie napisano prawdy to raz, a dwa to zwykły sponsorowany artykuł i nic więcej. Niczym się to nie różni od artykułu o super komórce, która jednak przy bliższym oglądzie rozpada się w dłoni.
|
|
Chełm to jedna wielka obora,
a chełmianka to jeden wielki smurd
|
|
A Wisła Puławy to...
no pasuje tylko jedno wiec niech każdy sobie dopowie!!!
Nie pisz baranie takich rzeczy bo sam sie ośmieszasz bolku
Pozdro dla NORMALNYCH KIBICÓW!!!
|
|
Do kolegi co twierdzi że na meczu Lublinianka - Chełmianka było więcej kibiców Motoru niż CH. Kolego, tego dnia Motor grał na wyjeździe w Zabrzu. Widać boli Cię to że piszą o kimś dobrze zakompleksiony buraku z Włodawy czy tam Hrubieszowa. Wspierałem Chełmiankę w Bełżycach i powiem że takich kibiców to ze świecą szukać w niższych ligach.
Pozdrowienia dla fanów z Kredowej Stolicy.
CHEŁMIANKA & MOTOR
|
|
Czy Wygrywasz Czy Nie Ja I Tak KoCHam Cię!
W Sercu Moim CHEŁMIANKA UkoCHany RKS!
|
|
brawo Chełmianka-jak na tę klasę rozgrywkową wielkie brawa dla kibiców!!Oby już za pół roku liga wyżej!pzdr z Lublina!!
|
|
Ja też byłem w Lublinie na meczu Lublinianka - Motor i to nie prawda, ze byli tam głównie kibice Motoru. Sam jestem z Chełma i zareczam, że była duża grupa Chełmianki. Motoru dużo pojechało do Zabrza na mecz, wiec nie piszcie bzdur. Oczywiscie Motorek nas wsparł i za to dzięki. Niektórych "boli" to, że Chełmianka ma zgodę z Motorem, ale to juz ponad 25 lat i wiekszosci tych których "boli" nie było jeszcze na świecie, a ich kluby grały w "parafialnych" ligach Kibice jak to kibice - są rózni, każdy ma swój świat, ale nie mozna uogólniać, że wszyscy to chuligani i zadymiarze, bo tak nie jest. W Chełmiance też są kibice, którym głównie zależy na wyniku sportowym na boisku i dobrej atmosferze na trybunach. Jesli chodzi o klub - to wynik w rundzie jesiennej mówi wszystko! Runda bez porażki, komplet zwycięstw u siebie! Wszyscy piłkarze zostają, dojdzie dwóch młodych i ... za poł roku III liga w Chełmie!
|
|
Jakie grzeszne aniołki http://www.youtube.com/watch?v=lhgDtqVDkP8...feature=related
|
|
Tylko wtedy jak gra z Wisła P. i przyjadą od was dziewczyny! |
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|