![]() |
Pozdro Grajperek
|
![]() |
Elegancko. Pozdro Grajperek powodzenia
|
![]() |
Ja jestem ojcem i nic nie wiem i ja mu daje jesc a pieniadze za transfer gdzie ?
|
![]() |
POZDRO HENIEK, MIRO, JURA, JANO DZINDZIA i ZYWIEC
|
![]() |
Panie Janku jest to transfer bezgotuwkowy tzw. wymienny Igor G. do SYGNAŁU a Jarek G. do stali
|
![]() |
jaki transfer wymienny chlopie co ty za glupoty piszesz
|
![]() |
to jest zabawa i jaja a TY i tak nie kapujesz o co chodzi |
![]() |
Myśle że STAL bedzie miała najładniejszy stadion w okręgówce i to już na jesień))
|
![]() |
Jarek nie wątpliwie wprowadzi wiele spokoju do drużyny, jest doświadczony i ma pojęcie, moim zdaniem powinien grać wyżej!!!
|
![]() |
Panie kopaczki jada na lyzwy w ramach treningu a 1 druzyna musi grac sparing na lodzie na bocznym boisku.Mam apel do dzialaczy.Jezeli chcecie zeby bylo 10 kontuzji bo nie mozna zaplacic smiesznej kwoty za sztuczne boisko to chyba sami sobie wyjdziecie na 1 mecz w lidze bo napewno wasi zawodnicy dlugo nie wytrzymaja tej amatorszczyzny ktora reprezentujecie.Zaraz ktos napisze przeciez ze gwiazdy nie chca kopac na bocznym boisku ale wystraczy wyjsc z domu i mozna bez probemu poslizgnac sie na chodniku dlatego nie wiem jaki jest sens takiego sparingu.Na takie dzialanie zarzadu porostu szkoda słow.
|
![]() |
na biisku STALI gramy na prosbe kibicow nieudacznik ta i na trawie zrobi sobie krzywde . UWAZASZ że treningi biegowe po lesie tez trzeba zawiesic i czekac do wiosny . PANIE "kopaczki " maja wyjazd sponsorowany zreszta widze że nie masz pojecia jak wyglada okres przygotowawczy .Zamiast piswą pierdoły ,wystarczy zapoznac sie z terminarzem sparingow i wtedy zabierac głos . |
![]() |
to zespol gosci zwrocil sie z prosba o rozegranie spotkania na naturalnym terenie
|
![]() |
ta stalówka to wszystkie mecz na boku powinna grać może by cos punktów zdobyli.
|
![]() |
PAN JAROSŁW nie musi wracac do PONIATOWEJ poniewaz mieszka przy ul. KRACZEWICKIEJ z rodzicami
|
![]() |
Haha, no tak zespół gości woli przyjechać do Poniatowej zagrać na bocznym klepisku niż praktycznie u siebie, na nowym stadionie w Puławach, na sztucznej nawierzchni, 3 miesiące przed ligą. Proszę Cię Bomba, nie ośmieszaj się.
|
![]() |
hehe ale dajecie sie podpuszczac warto jednak bylo poznac opinie a jednak szkoda że mecz bedzie w PUŁWACH bo klub jest dla kibicow
|
![]() |
JAREK, JA SŁYSZAŁEM ŻE JESTEŚ JUZ PO SŁOWIE Z CZARNYMI PUSZNO, MASZ BYĆ PODOBNO GRAJĄCYM TRENEREM, TAM CI BĘDZIE ŁATWIEJ, POZDRO
|
![]() |
PAN JAREK jest po slowie ale z panną AGNIESZKĄ |
![]() |
noo bardzo dobrze radzikowski przy swojej obecnej formie nie bd biegal za 200 zl ale nie.przejmuj sie barcelona czeka
|
![]() |
No faktycznie lepiej niech biega na A klasowych boiskach tam bedzie miał przyszłość.A jaką on ma forme???
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|