Parafiaszarowola.pl
|
|
Dziadostwo z dziadostwem się łączy to taki wiejsko-lubelski mix !
|
|
Teraz trzeba ustalić kto komu będzie czopki dopychal
|
|
No to kicha koniec i jednych i drugich. Tylko takie tepaki jak Bartnicki i Ziarkowski mogą takie głupoty wymyślić.
|
|
Tonący chwyta się brzytwy.Dobrze będzie spokój z dziadostwem.
|
|
Hetman wejdzie do trzeciej ligi, ale motor to nie wiem ?
|
|
A Szarowola too jest za Zamuściem ta? To musi sąsiady bedą. Jak pinknie bedzie!! Ino tylko Chyłmna, szkoda musi za zadaleko?
Wita rozumita, będzie tyle.:)
|
|
Bardzo dobry ruch. Pozdrowienia dla wszystkich kibiców Hetmana!
|
|
Ha ha Hetman pewny awans do 3 ligi sezon dwa awans do 2 i Motor weźmie licencje proste!
|
|
Grupy młodzieżowe Motoru to już od lat tam jeżdżą. Wyobraź sobie Leszku, że nie trzeba było się zbytnio wysilać, aby na to wpaść.
|
|
Zgoda budyje nie zgoda rujnuje?? Kto to napisał!!! Rej??? A który pawilon?? Ale on nie żyje...co wy mi tu ***icie nie było ostatnio śmiertelnego
|
|
Dla mnie to bez sensu. Hetman nic z tego nie będzie miał. Klub co najmniej 2 ligowy może sobie ogrywać zawodników w 4 lidze ale za pół roku obydwa zespoły zagrają na tym samym poziomie . Powiem więcej, to Hetman szybciej wejdzie do 2 ligi niż Motor. O co tu chodzi??
|
|
Fajne derby zgody by były nasz Hetman z Motorem ale oby nie za rok bo życzę Motorowi awansu, może za dwa trzy lata w wyższej lidze. Pozdrowienia dla Motoru z Zamościa.
|
|
Tępak cie zrobil zakompleksiony onanisto
|
|
brawo szacunek Hetmana i Motoru wielkie dzięki Motornto najbardziej klub medialny w regioniie szkoda że taki niski poziom prezentuje
|
|
Ale wazeliniarze z tego Zamościa jeszcze e chwila i będą tam gdzie czopek !
|
|
Jeśli Paluch odbudował się w Hetmanie to tylko dlatego, że tam miał trenera a w Lublinie tylko celebrytów!
|
|
Ale wazeliniarze z tego Zamościa jeszcze e chwila i będą tam gdzie czopek !Ty już tam jesteś od dawna |
|
Teraz trzeba ustalić kto komu będzie czopki dopychalWszyscy tobie, jak w piosence :) |
|
Motor się zasadza na licencję w przypadku gdyby Hetman awansował szybciej do II ligi? Bo z tej bananowej ligi międzypowiatowej to WSZYSCY awansują wyżej (nawet Wólka Pełkińska) a Motor dalej z milionowym wsparciem będzie turlał się po pastwiskach do końca świata i jeden dzień dłużej
|
Strona 1 z 2
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|