![]() |
zmieńcie nazwe na Stal mapet Poniatowa.Macie 7 pajacy w zarzadzie ,wezmiecie 4 juniorów i serie B należy do was:)
|
![]() |
a co z Patrykiem Mazurkiem , olbrzymi talent , wszechstronny i bardzo szybki boczny obrońca
|
![]() |
Pan kiedyś stanął nad brzegiem,
Szukał ludzi gotowych pójść za Nim;
By łowić serca
Słów Bożych prawdą.
O Panie, to Ty na mnie spojrzałeś,
Twoje usta dziś wyrzekły me imię.
Swoją barkę pozostawiam na brzegu,
Razem z Tobą nowy zacznę dziś łów.
Jestem ubogim człowiekiem,
Moim skarbem są ręce gotowe
Do pracy z Tobą
I czyste serce.
Ty, potrzebujesz mych dłoni,
Mego serca młodego zapałem
Mych kropli potu
I samotności.
Dziś wypłyniemy już razem
Łowić serca na morzach dusz ludzkich
Twej prawdy siecią
I słowem życia.
|
![]() |
Michałem Pyciem podobno zainteresowany jest Hetman Zamość
|
|
|
![]() |
Samolej na Trenera !
|
![]() |
Kamiński do Krasnika !
|
![]() |
Taki fajny stadion fajni kibice a tu takie afery ;/
|
![]() |
i co to za glupoty opowiada ten doswiadczony szkoleniowiec koniec dojenia klubu a nie skladana propozycja trenerska,koniec marnotrawienia naszych piniedzy nareszcie nowy zarzad zrobi porzadek tak z trenerem jak i pseudo zawodnikami,niech graja gdzie chca nawet w palanta,brak ambicji i honoru do reprezentowania miasta
|
|
|
![]() |
do reprezentowania takich gnid jak ty to nikt nie ma ochoty pasożycie
|
![]() |
Honor i ambicja już dawno opuściły to miasto... Możecie się napinać w internecie, mówić że zawodnicy nie mają ambicji a tak na prawdę to klub ich nie chciał. Naucz się czytać ze zrozumieniem !!!
|
![]() |
naszych pieniedzy ? a ile wykładasz na ten klub?bo ten doświadczony szkoleniowiec zrobil wiecej niż wszyscy ludzie w zarzadzie.I to dzieki niemu masz teraz zespól oparty na mlodych miejscowych chlopakach 20 pkt i miejsce w srodku tabeli.A ambicje mogles zobaczyc w meczu z Opolaninem tylko pewnie byles wtedy zajety przechylaniem kieliszka w pokoju klubowym .Chcecie to macie zobaczymy kto bedzie teraz wystepowal
|
![]() |
nie wiem czy ja dobrze rozumie , Honor , Ambicja ,Miłość do klubu zasłania pęd do drenażu klubowej kasy . Czy tak ma wyglądać postawa sportowca , niech ktos wreszcie powie prawdę czy chodzi tylko o pieniadze a jezeli tak to o jakie ? |
|
|
![]() |
pozwólcie nam rozstac się z klubem z honorem bez wyzwisk itd..znajadz zycie tak nie będzie bo hieny z zarzadu beda chcieli na kazdym z nas cos zarobic bo za co będą pic..a powinni za to ile zdrowia zostawilismy na boisku pozwolić odejsc
|
![]() |
Ludzie tu nie chodzi o żadne pieniądze tylko o potraktowanie nasz, zawodników i to swoich wychowanków przez były zarząd i członków spierajacych ,którzy wszyscy prawie pamietają czasy stalinowskie i chcą jeszcze na koniec swojego życia zaistnieć.Wypiją w garaży ze dwie sety na głowę i słuchają tam najwyżego "góru",który ich podpuszcza a pózniej będzie się z nich nabijał i śmiał jak Opole będzie lepsze ,a o to mu caly czas chodzi.Ludzie zastanówcie się do czego zmieżacie, przecież was historia w najbliższymj czasie z tego rozliczy.
|
![]() |
A Ty lepiej ZMIERZAJ po słownik, bo nie tylko z kopaniem ale i z językiem polskim masz problem. |
![]() |
Tu nie jest ważny słownik tylko fakty - przecież co wygadujecie w tym garażu to woła o pomstwę do nieba a na pewno po tym co póżniej robicie , bo przeciez ten "guru"zaciągnie was wszystkich do "piekła" powodzenia i smażenia się do końca świata, którzy uważacie się ludzmi tak sprawiedliwimi. Wstyd i Hańba. Lepiej zajmijcie się przygotowaniem i wykupieniem przyszłych kwater na opolskiej ale wcześniej oczyście swoje sumienie dla dobra waszych dusz.
|
|
|
![]() |
rks rks rks rks rks rksrksrks rks gowniarze na orlika
|
![]() |
nasz klub jak titanic ..idzie na dno..kto jeszcze moze niech z niego ucieka dobra rada.
|
![]() |
dajta se spokój z tym klubem, przeciez to tylko pilka nozna sa wazniejsze rzeczy ... chlajta , rucha***ta, na ziliona jezdzta to sa dla was perpektwywy w razie co zawsze je dąbrowa czy inna zacna druzyna występująca we włoskich rozgrywkach serii a,b
|
![]() |
Kończcie te głupie rozczulanie się nad klubem bo nie ma już piłki w Poniatowej. Zanim ktoś to odbuduje to miną długie lata. A stadion przyda się na gminne święto sportu i inne imprezy.
|
Strona 1 z 2
Nie publikujemy nic na Twojej tablicy na Facebooku oraz nikomu nie udostępniamy Twoich danych osobistych.
Podczas pierwszego logowania zostaniesz poproszony o wybór swojej nazwy użytkownika.