![]() |
Czyli realistycznie, z lekką nutką optymizmu. I dobrze. Nie ma się co spinać, bo to nikomu na zdrowie nie wychodzi
|
![]() |
Taaa jasne trzeba będzie się skupić w walce o utrzymanie tylko mam jedno pytanie Czy pana zespół który niczego wielkiego w lidze jesienią nie pokazał teraz bez znaczących wzmocnień będzie grał o niebo lepiej ? Do prawdy nie wiem co się musi wydarzyć żeby pan otworzył oczy i stwierdził że Górnik ma bardzo złego dyrektora sportowego i najwyższy czas na zmianę no chyba że czeka pan na spadek do 2 ligi ?
|
![]() |
Do prawdy? Do szkoły!!!
|
![]() |
Drużyna która nic nie grała ma teraz być lepsza bez wzmocnień?? Panie Sadczuk, Pana też tu PiS wsadził?????
|
|
|
![]() |
STRASZNE JEST TO ASEKURANCTWO DRUŻYNA JESIENIĄ NIC NIE GRAŁA A PREZES NA TO ŻE KLUB NIE POTRZEBUJE WZMOCNIEŃ XDD BAREJA GRUPA REKONSTRUKCYJNA XDDD
|
![]() |
I znowu zaczyna łgać! Gdzie ci kibice co tak do ciebie wydzwaniali i prosili żebyś został i dalej robił swoje!!! tzn. w sumie dalej swoje robisz!
|
![]() |
I znowu zaczyna łgać!W testach i sprawdzianach piszą: odpowiedź uzasadnij. Ja też poproszę, łechspercie od wszystkiego, czyli do niczego |

Nie publikujemy nic na Twojej tablicy na Facebooku oraz nikomu nie udostępniamy Twoich danych osobistych.
Podczas pierwszego logowania zostaniesz poproszony o wybór swojej nazwy użytkownika.