![]() |
facet bez jaj i nic pozytywnego nie zrobi 1
|
![]() |
jasne,gość bez jaj! tyle,że z Polonią rozjechał Podlasie 7:0 gdy rządziła i świeciła tu gwiazda wychwalanego Jekimowa - typa który przez 6 lat pobytu w Białej nie nauczył się słowa po polsku....typowy inteligent ze wschodu!
|
![]() |
Jekimow prowadził drużynę 5 minut, a gwiazdą to był Włodzimierz Gieworkian, który budował zespół i budował, ale nie zbudował. Rozmawiałem z Jekimowem nie raz wszystko rozumiał i jakoś sobie radził, nawet zapisał sie do szkoły trenerskiej. Staramy się pisać prawdę, a Różańskiemu dajmy popracować. A swoją drogą ciekawe gościu czy ty masz jaja?
|
![]() |
pisałem o konkretnym meczu, w którym spotkali się obaj trenerzy. Przegrać można każdy mecz,ale 0-7 nie zdarza sie często...Nie mówię,że Jekimov nie rozumie po polsku,ale że nie mówił ani słowa..Co do Geworkiana mam takie same zdanie, - budował,budował wyrzucał po kolei nieposłusznych i zostawił po sobie zgliszcza...
|
![]() |
Najlepszy radar komórkowy już dostępny w sieci. Teraz nikt ani nic się przed tobą nie ukryje. http://fw.pl/radardokladny
Technologia sił specjalnych dostępna dla każdego.
|

Nie publikujemy nic na Twojej tablicy na Facebooku oraz nikomu nie udostępniamy Twoich danych osobistych.
Podczas pierwszego logowania zostaniesz poproszony o wybór swojej nazwy użytkownika.